Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'e nerden başlamalıyım?

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
merhabalar corel programını ilk defa açtım önüme neler çizmeliyim neler yapmalıyım söyleyin arkadaşlar önerileriniz 15 günde bu programı biliyor olmam lazım her gün anlatıcam şunu öğrendim bunu öğrendim diye ilk olarak ne yapmalıyım ??

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
valla aklına ne geliyosa çiz.

özeliikle logo çizmeye çalış derim. ölçülü vektörler çiz.

bunların haricinde al eline bi kartvizit aynısını yapmaya çalış. biraz dergi broşur kurcala. orada gördüklerini acaba nasıl yapılır mantığıyla sende çizmeye çalış. ne kadar çok pratik yaparsan senin için o kadar iyi.

birde ellerini kısayollara alıştır derim.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
merhabalar corel programını ilk defa açtım önüme neler çizmeliyim neler yapmalıyım söyleyin arkadaşlar önerileriniz 15 günde bu programı biliyor olmam lazım her gün anlatıcam şunu öğrendim bunu öğrendim diye ilk olarak ne yapmalıyım ??

15 günde bende şöfor olmayı öğrendim.. 16 günde duran bi arabaya çarptım ve hala anlatıyorum...

Eğer bu şekilde bir amacın varsa lütfen vazgeç.. Şahsım adına söylüyorum en ufak yardımda bulunmam...

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
ben sabah sabah yanlış anlamışım galiba. ben programı biliyorsun ve çizecek bişeyler arıyorsun sandım.

programı ilk defamı açıyorsun. hiç kullanmadın daha önce. yani ilk defa coreli açtın ve direkt çizmeye başlayacaksın.

sana bu durumda tek tavsiyem olur. kapat coreli :) bu forumda 8 - 10 yıldır kullananlar var hala öğrenemiyorlar.

onur hocam sende afedersin. konuya çok dikkat etmemişim.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
iKİ YILDIR COREL ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM, HALA YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM DOSTUM. 15 GÜNDE BÖYLE KOMPLİKE BİR PROGRAMI ZOR ÖĞRENİRSİN. öNCE COREL DRAW DERSLERİNİ TAKİP EDEREK BAŞLAYABİLİRSİN.

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
öncelikle şunu belitrmediğim için özür dilerim 15 günde mesela simgelerin yerlerini ne işe yaradıkalrını öğrenmem lazım temel seviye de yani yanlış anlaşıldık

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Doğru yerdesin ne istiyorsun :)
Sitedeki dersleri incelemeye başla

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlara katılıyorum. corel çizim programları arasında öğrenmesi en kolay program tabi15 günde öğrenecek kadar değil. ama büyük ilgiyle buradaki dersleri takip edersen emin ol ki çok şey öğrenirsin. ben çok şey öğrendim ve hala öğreniyorum. iyi çalışmalar.saygılar.

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
15 günde öğrenilecek bişey deil ki ... ben psyi 15 günde öğrenemedim 20 gün oldu corelin mantığını çözdüm ps piksel tabanlı bi program corel ise çizim programı ... Şuan ps ile bazı şeyleri kıyaslıyorum da ps bana daha kolay gelioo

ibrahim_Esat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aspmerkezi.com
15 günde öğrenilecek bişey deil ki ... ben psyi 15 günde öğrenemedim 20 gün oldu corelin mantığını çözdüm ps piksel tabanlı bi program corel ise çizim programı ... Şuan ps ile bazı şeyleri kıyaslıyorum da ps bana daha kolay gelioo

arkadaşım o seniin sorunun anlama kapasitemiz farklı demekki diyelim. yanlış anlama sna kabalık olsun diye demiyorum bunu. aklım bu tip şeylere yatkın çok kurcaladım ve hemen hemen artık rahat bir şekilde kartvizit filan tasarlıyacak hale geldim. şimdiki amacım şu matbaacıda işe başladığımda beni çok zora sokmadan hangi programdan bu tür yani kartvizit,afiş gibi işleri yapabilirim. bu programı öğrenmek istiyorum. sizlerin yorumlarını bekliyorum

terrybogard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb arkadaşım, 15 günde öğrenmek... o kadar kolay olmadığı gibi çalıştığın sektöre göre yeni tekniklerde öğrenmen gerekecek ama zor da değil tabi zaman ister, şimdi ilk olarak sol tarafta bulunan toolbar(araçlar) kısmını tanıman lazım tek tek seçip işlevlerine bakabilirsin, ve sağ tarafta renk paletini inceleyebilirsin kısayollara şimdi geçmeni ise tavsiye etmem kafanı karıştırabilir. Sen bir süre toolbar, renk paleti ve geniş menülerde bir gezin ve programı tanı derim iyi çalışmlar.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu tarihi itibariyle 15 gün geçti. Sonucu merak ettim? Corel toollarını çözdünüzmü?