Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar vista kullanmaktayım dizüstü bir bilgisayarım var coreli yükledim ama hata veriyor. CorelBook'un söylediği gibi yaptım yamayı yükledim ancak yine hata veriyor. Sizce Ne yapmalıyım ?
Bende vista kullanıyorum. Çoğu programları çalıştırmıyor. Photo Impackt falan yükledim. Yalnız şöyle bir şey yapıyorum. İlk yüklediğim programı görev yöneticisi olarak başlat diyorum. Açıyorum. Daha sonraki açılışları normal oluyor. Birde böyle dene arkadaşım
Arkadaşlar büyük ihtimal güncelleştirme ayarlarınızdan kaynaklanıyor. Ben Vistada x3 ve x4 ikisinide kullandım Şuan Seven kullanıyorum ve x4 canavar gibi
vistada corel 12, corel x3 ve x4 versiyonlarının hepsiyle çalıştım. Hiç sorun yaşamadım. Setup dosyanızda bir hata olabilir yada kurduğunuz işletim sistemi cd'si sorunludur.
Ben Win7 kullanıyorum corelx3 kurdum ai. uzantısını corel'de açıp cdr uzantısına çevirmek istiyorum fakat corel "the file is correpted" (bozuk) diye bir hata veriyor bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim..