Neler yeni

corelx5 genel ayarları

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhabalar YARDIM LÜTFEN
1- daha önce 12 kullanıyordum x5 kullanacağım ve kurulumunu yaptı diğer yapılması gereken ayarları varmı.
2- 12'den x5 e çavirdiğim işlerde çalışma yaptığım zaman çalışmalarda hata veriyor ve açmıyor çektiğim zahmet boşa çıkıyor bu konuda çözüme gitmem lazım yardımlarınızı bekliyorum.
3- veya kurulumundamı hata yaptım..

Son düzenleme:

Benzer konular

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
CorelDRAW 12 dosyalarını X5'te sorunsuz bir şekilde açabiliyor olmanız gerek. Yine de sorun yaşıyorsanız bunun X5 te yapacağınız her hangi bir ayarla düzeleceğini sanmıyorum.

Öncelikle X5 için son servis paketini yüklediğinizden emin olun. Son servis paketiniz yüklü ise sürüm numarası 15.2.0.686 olmalı. Help>About penceresinden bunu kontrol etmelisiniz.

Sisteminizde yüklü bir Corel DRAW X4 varsa sorunlu dosyaları bunda açmayı deneyin. Aynı hatayı X4 de veriyorsa sorun çalıştığınız dosyada olabilir.

Her şeye rağmen siz yine de sorun olan dosyalarınızdan bir ya da bir kaçını burada paylaşabilirseniz inceleyebilirim.

Kolay gelsin.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim rahat açıyor lakin yaptığım bir işi kayıt ediyorum sonra bir türlü açmıyor.
ne yapsam nafile..:)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
cd vardı neyse onu yükledim, artı bir işlem yapmadım, yaptığı hatayı buraya atıyorum
ve şöyle bir dosya atıyor (açmayan iş) -@@@CDRW- bu atık dosya galiba bunu verdimi daha açmıyor

6Yd3F.jpg

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
1- CorelDRAW için çıkan son yama olan SP3'ü indirip yükleyin.
2- Açmaya çalıştığınız dosya X5 ile mi kaydedildi?
3- Hata penceresinde Yoksay düğmesine tıkladığınızda da açmıyor mu?

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
1- anladığım kadarıyle eksik kurdum ondan hatalar veriyor..
2- evet
3- Durdur diye hatırlıyorum..:)
Teşekkür ederim proplemimi çözmeye çalıştığınız için

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet, öyle bir şeyki acemi etti beni ben 12 kullanıyorum mem nun dum x5 çıktı yeniliktir diye başladık acemisi olduk sanki..: bir garip iş oldu benimki..12 de yaptğım bazı işlemler çork farklı 5 de çözmeye çalışıyorum şu kayıt sıkıntısını atlata bilsem..:)

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
x5 de zoomlama ilgili sorunda var kaydırıyor vs kürşad bey.. service pack 3 de yüklü..

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
550cmx550cm büyük sayfaarda sayfa açın f3 e tekrarlayip sayfayı görmek istedignde x3deki pratiklikle sayfayı tam göremyiyorsun kafasına göre bir yerden zoomlama yapıyor büyük bir sayfada deneyiniz anlıycaksınız..