Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelx5 Text kullanımı

mel_a_nkoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb arkadaşlar sayenizde bu forumdan çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim. Şimdiki sorum text ile ilgili

1- Corelde Text ile alan seçip içine yazı yazıyorum ve yazı alanını daraltma yada uzatma yaptığımda Corel hata verip kapanıyor nedeni ne olabilir?

2- Corelde yazının yanına resim eklemek istiyorum ama yazı resme göre şekil alsın istiyorum yani resim alanın ortasına koyulduğunda yazılar etrafını sarsın yada kenara çekildiğinde yazılarda ona oranla diğer tarafa kaysın. Bu nasıl yapılır?

şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üstat programın kapanması pc'nin kapasitesi, programın lisanslı olmaması gibi nedenlerden kaynaklanabiliyor ona birşey söyleyemem ama resmin etrafına yazı yazma olayına gelince:
etrafını yazı ile dolduracağın nesne seçili iken üst tarafta kontür barının solunda ( ekranın ortasına falan denk gelir) bulunan obje ve yazı işareti bulunan kutucuğa tıklarsan aşağı doğru açılacaktır. Oradaki çeşitlerden birini seçip yapabilirsin. En altada değer girip yazı ile objenin mesafesini ayarlayabilirsin kolay gelsin.

mel_a_nkoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geç bir teşekkür olacak ama idare et ;) çok teşekkür ederim