Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben corel bilmiyorum, kullanmıyorum.Ancak .crd uzantılı bir dosyayı corel kurmadan .psd ye nasıl çevirebilirim. Sadece bir çeviri için corel kurmak istemiyorum. Bildiğiniz ufak boyutlu bir program var mı ?
arkadaşım cdr yi psd ye ancak cdr nin içinden çevirebilirsin ama ufak tefek programı yok onun word ün var ama cdr ninki yok ama cdr yi kurmak istemiyorsan dosyayı buraya at ben sana çevirip öyle atayım acilse eger
Arkadaşlar ben corel bilmiyorum, kullanmıyorum.Ancak .crd uzantılı bir dosyayı corel kurmadan .psd ye nasıl çevirebilirim. Sadece bir çeviri için corel kurmak istemiyorum. Bildiğiniz ufak boyutlu bir program var mı ?
Sorunuzu ve aşağıdaki cevabınızı yan yana getirince bir çelişki olduğunu seziyorum arkadaşım. Hem cdr diyorsunuz, programı kurmak istemiyorsunuz, hem de ai olarak kaydederim diyorsunuz. Ben bu işi pek anlamadım. cdr uzantısını coreli kurmadan nasıl ai'ye çeviriyorsunuz bize de anlatın da faydalanalım arkadaşım hayırlı çalışmalar.
Portable programla ali bey. Portable corel da psd uzantısı yok ama ai var. Bende de illustrator var. Ai olarak kaydedip illustrator de açıp psd ye çeviricem.
eps formatında export edip phtoshop a çekebilirsin. Ancak layer lar tümleşik olacaktır. ben parça parça export edip photoshop ta birleştimeyi tecih ediyorum....