crop area yı nasıl iptal edebilirim
F fenercini 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Ağu 2008 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 8 Eki 2008 #1 crop area yı nasıl iptal edebilirim
tirEdsOuL ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 1,136 Tepkime puanı 15 8 Eki 2008 #2 doğru anladiysam, crop area ile çalişma sayfanda bi alan çizdin ve onun iptalini istiyorsun.. eğer öylesey, crop area aracı seçili iken yukardan delete all diyebilirsin.. resimli anlatmak isterdim ama illustrator'um ariza veriyor şuanda
doğru anladiysam, crop area ile çalişma sayfanda bi alan çizdin ve onun iptalini istiyorsun.. eğer öylesey, crop area aracı seçili iken yukardan delete all diyebilirsin.. resimli anlatmak isterdim ama illustrator'um ariza veriyor şuanda
F fenercini 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Ağu 2008 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 8 Eki 2008 #3 çok teşekkur ederim yardımınız için bu kadar basit olduğunu sanmıyordum bende okla secmeye calıştım
mevlevi54 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 18 Tepkime puanı 2 8 Eki 2008 #4 object/crop are/release kısmından iptal edebilirsin