Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cs4 hakkında yorum

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhabalar arkadaşlar.

Netten belki ilerde olsun kullanırım düşüncesi ile cs4 ün derslerini indirmiştim. Derslere baktım. Gerçekten çok farklı. cs 3 de neler var bilmiyorum ama ben corel kullanıcısıyım. Corel e göre çok daha gelişmiş özellikleri var. En kısa zamanda bir cs3 bulmam lazım. AdobeCS4 ü sadece64 bit olarak win. uyumlu çıkarmış. Bizde henüz 32 bit. 64 çalışırmı bilmiyorum. Bilgisayar desteklerde program desteklemesze mecburen CS3.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet CS4 garçekten harika bir program... Corelde çalışanlar artik rahat Ai'ye geçiş yapabilirsler... tek problem alışmak... CS4 brush geliştirilmiş, template geleştirmiş, gradiyent çok enteresan ve farklı oldu, ve en önemli özelik çoklu sayfa ve Bleed ayarları artik var....

CS4 sadece 64 değil, 32 da var.. bende 32 kullanıyorum sorunsuz, problemsiz çalışıyor...

CS4 ilk kurduğum zaman korkum vardı acaba PS CS4 gibi sorumlu mu çalışacak ama yanıldım... gayet temiz ve hızlı....

CS3 fazla bir şey yok... eğer İllustratora geçmek istiyorsunuz CS4 değişik tam size göre

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
evet ben de cs4 kullanıyorum 32 bit hiç sorun çıkarmıyor. windows xp ve vistada da denedim hiçbir sorun yok. xp daha ii hatta:) malum vista kasıyor bilgisayarı

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet ben de cs4 kullanıyorum 32 bit hiç sorun çıkarmıyor. windows xp ve vistada da denedim hiçbir sorun yok. xp daha ii hatta:) malum vista kasıyor bilgisayarı

Viista her şey kasarr:p Eğer programla Vista'ya uyumlu hiç bir sorun olmaz... sadece programlar aldığınız zaman Vista uyumlu diye olmalı... mesela Mac için kendi uyumlu programlar Vista için kendi.. XP için kendi...