Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CS5 Farklı kaydet sorunu

ercanulucan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, bilgisayarımda Photoshop CS5 yüklü fakat bir sorun var, çözemedim. Çalışmayı farklı kaydetmek istediğimde "Farklı Kaydet" diyalog penceresi gelmiyor. Kaydet komutu çalışıyor fakat bu pencerede sadece üzerinde çalıştığım dosya formatında kaydediyor. Farklı türlerde kaydedemiyorum. Bu problemin nedeni ne olabilir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

ercanulucan

🌱Yeni Üye🌱
Hayır, adobe'nin sitesinden indirdim. Photoshop CS6 Extended orjinal.

meavy

🌱Yeni Üye🌱
sorunu çözebildin mi? ben de de durum aynı ve kimse bu konu hakkında bir şey bilmiyor. eğer çözdüysen bana da söyler misin nasıl çödüğünü?

deryakeskin

🌱Yeni Üye🌱
bende cs5 yükledim dekupe yaptığım çalışmayı pdf olarak kaydediyorum. sonra tekrar açtığımda arka plan beyaz olarak geliyor. ne iş anlamadım.yardım.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
bende cs5 yükledim dekupe yaptığım çalışmayı pdf olarak kaydediyorum. sonra tekrar açtığımda arka plan beyaz olarak geliyor. ne iş anlamadım.yardım.

Çalışmanızı web için kullanacagınızı varsayarak söylüyorum arka zeminin transparan ( Şeffaf ) olarak gelmesini istiyorsanız PNG (save for web >PNG-24 ve Transparency secili olamlı) formatında kaydedebilirsiniz

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Baskı içinse dekupe yaptıktan sonra farklı bir dökümanın içine alacaksanız çalışmanızı PSD kaydetmelisiniz

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bilgisayarınız yeni ise o formattaki dosyalar yoktur. aynı şeyi farklı programda deneyin sorun varsa mesela pdf dosyanız yoktur.