Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar photoshop c6 yükledim yeni türkçe fakat çizdiğim kareyi 2 ye bölmek istiyorum ama birtürlü beceremedim. nasıl bölebilirim anlatabilirmisiniz
"show transform controls" tam orta noktasını gösterir zaten.rulers ile işaretle yeni layerde o noktadan bir daha çiz."fixed size "ile uğraşmak istemediğini farzediyorum..
"show transform controls" tam orta noktasını gösterir zaten.rulers ile işaretle yeni layerde o noktadan bir daha çiz."fixed size "ile uğraşmak istemediğini farzediyorum..
Resim yüklenmedi sanırım ; 1-rectangle tool kontur siyah ,dolgu yok , G=10 cm ,Y=10 cm 2-layer copy " " , " " " " .Y=5 cm enter 3-layer ları shift ile seç ctrl+E ile birleştir ya da ayrı kullan.. line tool ile birşey bölemezsin
İkiye bölmekten kastın yukarıda yaptığınsa gerçekten yani sadece ortasını silmekse..Konu beni aşar uzman arkadaşlar yardımcı olur sanıyorum..Anladığım kadarıyla photoshop bilginiz A1 seviyesinin altında.Daha sistemli bir çalışma programı öneririm..
olay silgi aracını kullanarak bölme değil. ben anlatamadım galiba. benim anlatmaya çalıştığım bir kareyi silgi haricinde nasıl bölebilirim farklı katmanlara ayırarak. ama sorumun cevabını buldum. ilginiz için tşkrler