Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cs6 kareyi 2 ye bölme yardım

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar photoshop c6 yükledim yeni türkçe fakat çizdiğim kareyi 2 ye bölmek istiyorum ama birtürlü beceremedim. nasıl bölebilirim anlatabilirmisiniz

Benzer konular

muscle2

🌱Yeni Üye🌱
"show transform controls" tam orta noktasını gösterir zaten.rulers ile işaretle yeni layerde o noktadan bir daha çiz."fixed size "ile uğraşmak istemediğini farzediyorum..

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi. çizdiğim bir kareyi ikiye ayırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. basit bi olay ama beceremedim. b

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"show transform controls" tam orta noktasını gösterir zaten.rulers ile işaretle yeni layerde o noktadan bir daha çiz."fixed size "ile uğraşmak istemediğini farzediyorum..

anlattıklarını uyguladım ama nasıl bu kare ikiye ayrılcak nasıl kesim yapabilirim

muscle2

🌱Yeni Üye🌱
Ben istediğini tam olarak anlayamamış olabilirim..Ama anlatmaya çalıştığım bu..

muscle2

🌱Yeni Üye🌱
Resim yüklenmedi sanırım ;
1-rectangle tool kontur siyah ,dolgu yok , G=10 cm ,Y=10 cm
2-layer copy " " , " " " " .Y=5 cm enter
3-layer ları shift ile seç ctrl+E ile birleştir ya da ayrı kullan..
line tool ile birşey bölemezsin

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

ben silgi aracıyla kareyi kestim peki normalde bu aracı farklı katmanlara ayırarak nasıl kesebilirim

Son düzenleme:

muscle2

🌱Yeni Üye🌱

ben silgi aracıyla kareyi kestim peki normalde bu aracı farklı katmanlara ayırarak nasıl kesebilirim

İkiye bölmekten kastın yukarıda yaptığınsa gerçekten yani sadece ortasını silmekse..Konu beni aşar uzman arkadaşlar yardımcı olur sanıyorum..Anladığım kadarıyla photoshop bilginiz A1 seviyesinin altında.Daha sistemli bir çalışma programı öneririm..

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
olay silgi aracını kullanarak bölme değil. ben anlatamadım galiba. benim anlatmaya çalıştığım bir kareyi silgi haricinde nasıl bölebilirim farklı katmanlara ayırarak. ama sorumun cevabını buldum. ilginiz için tşkrler

Imortall

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
seçim aracları ile seç yeni bir katmana CTRL+J ile alırsın bu kadar basit.