Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ctrl+shift küçültme büyültme sorunu

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
View>Show bounding box (Shift+ctrl+b) bunu yaptıktan sonra yapmak istediğiniz işlemi yapın bakalım olacakmı

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) olmuyor sankı ayarlardan kapatılmıs gıbı deneme surumu ındırdım ıllıstratoru dun duzgundu bugun boyle oldu

Genelde gruplama (CTRL+G) yaparken yanlışlıkla basılan ve transformu kapatan bir kısayol..Düzeltimi bu şekilde..Deneme sürümlerinde tüm paneller açık bu arada...

atalay34

🌱Yeni Üye🌱
oldu valla ilginiz için tşkler birde bana katlandğınız ıcın teşekkürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
oldu valla ilginiz için tşkler birde bana katlandğınız ıcın teşekkürler :)

Boşta olan kim varsa yardımcı olacaktır. Vejdi son dakika golü attın gibi ama bilemiyorum..Fırsatını bekliyordun sanırım :)

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Boşta olan kim varsa yardımcı olacaktır. Vejdi son dakika golü attın gibi ama bilemiyorum..Fırsatını bekliyordun sanırım :)

Üstadım siz varken bizim ne hadimize gol atmak ...
Fırsat konusuna gelince inanın konuya siz "1,5 saattir ilerlediğimiz noktanın çözümü acaba: (?)" bunu yazdıktan sonra dikkatimi cekti öğle cevap yazdım

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Üstadım siz varken bizim ne hadimize gol atmak ...
Fırsat konusuna gelince inanın konuya siz "1,5 saattir ilerlediğimiz noktanın çözümü acaba: (?)" bunu yazdıktan sonra dikkatimi cekti öğle cevap yazdım

Yardımınız olmasaydı sanırım halen yazışıyorduk. Konu sonlandığı için teşekkür ederim vejdi.