Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cumhuriyet A.Ö.L Logo Çalışmam

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar her konumun başındada belirttiğim gibi.Grafiker değilim,bu işin eğitimini almadım,ancak yapmaktan zevk aldığım için yapıyorum.Amatör çalışıyorum,kendimi geliştire bildiğim kadar...
Logodaki 'Öğretmen Lisesi' yazısı pek içime sinmedi ancak Hocam böyle istedi.Logo kabul edilmiştir.Çalışmamı sizlerle paylaştım çünkü bu işte hangi konumda olduğumu bilmek istiyorum...Şimdiden Teşekkürler.
16949559.png

Benzer konular

krallls42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında kabul edildikten sonra biz ne dersek artık kabul edilmiştir ve yapcak birşey yok. Ama dediğiniz gibi burada ki eleştiriler sizin hangi seviye de olduğunuz hakkında yardımcı olacaktır.
Logoya gelecek olursak evet dediğiniz gibi font bence de olmamış ve dairenin içerisi de olmamış sanki ama zamanla daha da iyisi olacaktır. Yeter ki siz sabırlı olun ve aynı istekle devam edin çalışmalarınıza. Emeğinize sağlık.

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sağolun,teşekkür ederim.Ama içerisi benim hoşuma gitti.C,A,Ö,L harfler ve hatta gülen yüz bile çıkaılıbiliyor...

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ammavelakin bu iş ne yalan söliyim hatalarına rağmen birçok grafikerin işinden daha iyi en azından vektörel çalışmışsın solid renkler kullanmışsın ortadaki harf oyunu hariç herşey net.

Ama genel olarak şöyle bir eleştirim olacak, yalnız eleştirim size değil genele, Eğitim sektöründe böyle olaylarla karşılaşılabiliyor en başta eğitimcilerimiz tasarım, bilgi ve kurumsallaşmanın ciddiyetini kavrayamamışlar ki geri kalanlardan ne bekliyoruz. Örneğin siz grafiker değilsiniz ve olayın eğitimini almadığınızı söylüyorsunuz. Ama ticari olmasa da logo yaptığınızı söylüyorsunuz, yapabilirsiniz ama sonuç olarak o bir logo olmaz sadece bir şekil olur. Burada arkadaşlarımızın kaçırdığı nokta şu logo ve benzeri tasarım işleri ticari ve kurumsal olaylardır: yani bu işi yapmak için belli bir tedrisattan geçmiş olmalısınız. Eğer geçmezseniz bu sektöre zarar verirsiniz. Çünkü ne logonuz ne tasarımlarınız amaçlarına ulaşmayacak birer çöp olacaktır. Böylelikle zaten kurumsallaşamamış adı kurum olan kurumlarımız, derneklerimiz ticari yerlerimiz reklam faaliyetlerinden uzaklaşmaktadır. Bu kurumlar tasarım vb işlerin ancak zenginlerin eğlencesi oalrak görmektedirler. Çünkü bu şekilde yaptırdıkları işler onlara zarar vermektedir.