Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CV nasıl olmalı. CV örneği

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar iş ilanı için bir cv ön mektubu hazırladım, ancak bu konuda herhangi bir deneyimim yok, bu yüzden daha deneyimli arkadaşların mektubu değerlendirip, hatalı buldukları yerleri belirtmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Sayın Yetkili,

Firmanıza, grafikerlik ve tasarım alanında yetiştirilmek üzere eleman alma ilanınızla ilgileniyorum. İlanda belirtilen işin, özellikle Corel, Illustrator, Indesign ve Freehand programlarında kendimi geliştirmek ve Photoshop bilgimi daha da arttırmak açısından benim için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Grafik alanında daha önceden bir iş tecrübem bulunmamakta; ancak kendi uğraşlarımla öğrendiğim programlar sayesinde uzun süredir grafik tasarımıyla ilgileniyorum. (Kullandığım programları ekte sunduğum özgeçmişimde bulabilirsiniz.) Yaklaşık 2 yıldır, gönüllü olarak, Sivil Toplum Kuruluşları için afiş, el ilanı tasarımı ve dergi mizampajı yapmaktayım. Yaptığım çalışmalardan birkaç örnek ekteki dosyada mevcuttur.

Ayrıca, okul hayatım boyunca aldığım eğitim ve kişisel çabalarım sonucu, İngiltere’deki yetkili bir dil kursundan aldığım, dil bilgimin Upper-intermediate seviyesinde olduğunu belgeleyen sertifika da ektedir.

Sonuç olarak, ekteki özgeçmişimin, eleman aradığınız pozisyona uygun olarak değerlendirilmesini ve gerekli görülmesi halinde daha ayrıntılı konuşmak için karşılıklı görüşme fırsatının verilmesini rica ediyorum.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Falanca Filanca

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
hım... internet içersinde gereken arama kelime yazıp binlerce örneklere karşılabilirsiniz... sizin yazdığınız içerin metin cvniza AMAÇ (cvnizde en üste) yazıp kullanabilirsiniz

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten internetten arattığım cv örneklerini baz alarak yazdım bunu ama yine de daha deneyimli birinin şurası şöyle olmuş, burası böyle olmuş demesini istiyorum :) emin olamadım bi türlü yeterince resmiyete uygun olup olmadığından

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
zaten internetten arattığım cv örneklerini baz alarak yazdım bunu ama yine de daha deneyimli birinin şurası şöyle olmuş, burası böyle olmuş demesini istiyorum :) emin olamadım bi türlü yeterince resmiyete uygun olup olmadığından

profilinizde 18 yaş yazıyor... CV bu bizim kartvizit... daha yani belki lise (okul) bitirdınız... işte yaptığınız işler ve tecrübe çok önemli.... eğer grafiker işi yapıyorsunuz sağalam bir portfolyonuz ve referans yapıcak kişi olmalı

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet öyle ama tecrübe edinmek için de önce biyerlerde çaışmak lazım dimi :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet öyle ama tecrübe edinmek için de önce biyerlerde çaışmak lazım dimi :)

e öyle... o zaman yetenekleriniz olmalı... bir yere staja girin... bence bir yere staja gitmek o kadar zor değil... eğer azımlisin, eteneklisin her yerde kendi iş bulabilirsin...

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi yerde yetiştirilmek üzere bi iş buldum gibi, bakalım..