Gökhan YILMAZ
🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar senenin başında 6 aylık 1 oyunculuk eğitimi almıştım yetenek önemlimi evet, bende varmı fazlasıyla cast ajans gereklimi o iş kolay, şehir dışı işler derken 3 aydır bu işle uraşamıyordum, az önce sözleşmesiz çalışan ajans ararken (biliyorsunuz sözleşmeli ajanslar başka ajanslarla çalışmanıza izin vermez, bu durumda önünüze çıkan projelerde yolunuzu keser) bir yer buldum burası hem bir okul hem de ajans hizmeti veriyor, ismini vermek doğru olmaz ama türk olarak yaptıkları işlerle gurur duydum, Aldığım eğitimden pişman oldum diyebilirim, 6 kasımda 10 hafta süreyle burayada kabul edilicem, sizlerle paylaşmak istedim, New York's bestde, amerikada büyük işler başarmış bir yer, şimdi istanbulda olması bana gurur verdi,
46. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ
ULUSAL KISA FİLM YARIŞMA BÖLÜMÜNDE
DIGITAL FILM ACADEMY KISA FİLM ÖDÜLLERİNİ ALAN FİLMLER ve YÖNETMENLERİNİDE açıklamışlar, %90'ı TÜRK,
Şu anda
4.ULUSLARARASI BURSA
İPEK YOLU FİLM FESTİVALİ
ULUSAL ALTIN KARAGÖZ
KISA METRAJ FİLM YARIŞMASI BÖLÜMÜ İÇİN TOPLAM 10,000 TLlik
ÇEK VERİYORLAR.
Konu oyunculukla ilgili olmadığından benimle bi ilgiside yok fakat seneryo yazarlığı, animasyon, yönetmenlik gibi bir çok alanda yarışma düzenleniyor, ayrıca bunların eğitimleride var, after, Posser, z bursh, maya, montaj, seslendirme, kamera önü oyunculuk, senarist, yönetmenlik, sipikerlik alanında bitirdiğiniz kursu kendi bünyesinde veriyor, birçok sanatçı ve yönetmen destek oluyor, eğitimler seçmece öğrenciyle oluyor çünkü her sınıf sadece 9 kişilik, alanınızda kendinizi geliştip arkanızda güçlü dostlarınız olmasını istiyorsanız almak istediğiniz eğitimde yetneğinizi öne çıkaracak sunumlar yapın aşağıda birde bahsettiğim yerin filmi oyuncuları var, bu filme türk filimi dermisiniz, efekt animasyonlar görsellik seslendirme herşey olanüstü,
New York's Best - Digital Film Academy - "join the evolution" - Dijital Film Okulu , İstanbul
46. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ
ULUSAL KISA FİLM YARIŞMA BÖLÜMÜNDE
DIGITAL FILM ACADEMY KISA FİLM ÖDÜLLERİNİ ALAN FİLMLER ve YÖNETMENLERİNİDE açıklamışlar, %90'ı TÜRK,
Şu anda
4.ULUSLARARASI BURSA
İPEK YOLU FİLM FESTİVALİ
ULUSAL ALTIN KARAGÖZ
KISA METRAJ FİLM YARIŞMASI BÖLÜMÜ İÇİN TOPLAM 10,000 TLlik
ÇEK VERİYORLAR.
Konu oyunculukla ilgili olmadığından benimle bi ilgiside yok fakat seneryo yazarlığı, animasyon, yönetmenlik gibi bir çok alanda yarışma düzenleniyor, ayrıca bunların eğitimleride var, after, Posser, z bursh, maya, montaj, seslendirme, kamera önü oyunculuk, senarist, yönetmenlik, sipikerlik alanında bitirdiğiniz kursu kendi bünyesinde veriyor, birçok sanatçı ve yönetmen destek oluyor, eğitimler seçmece öğrenciyle oluyor çünkü her sınıf sadece 9 kişilik, alanınızda kendinizi geliştip arkanızda güçlü dostlarınız olmasını istiyorsanız almak istediğiniz eğitimde yetneğinizi öne çıkaracak sunumlar yapın aşağıda birde bahsettiğim yerin filmi oyuncuları var, bu filme türk filimi dermisiniz, efekt animasyonlar görsellik seslendirme herşey olanüstü,
New York's Best - Digital Film Academy - "join the evolution" - Dijital Film Okulu , İstanbul