Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dalga gececeksenız lutfen ıcınızde kalmasın yorum yapın

a-ce-mi

🌱Yeni Üye🌱
acemiyim ilk çalışmam yorum yapın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dalga geçmek? Kimsenin kimseyle dalga geçmesine önclikle biz yönetim olarak engel olmaya çalışıyoruz. Ayrıca diğer arkadaşlarda bu gibi durumları gördüklerinde bizlere haber vererek olaya müdehale etmemizi sağlıyorlar. Kimsenin kimse ile dalga geçmesini doğru bulmuyoruz. Bu durum sizin çinde geçerli.

Yukarıda görmüş olduğum desen çalışması size aitse sadece bazı yerlerindeki hataları düzeltmenizi öneririm. Hizalamar ve pozisyonlarda hata var. Birde bu bir illustrasyon değildir.

a-ce-mi

🌱Yeni Üye🌱
kardesım ılgın ıcın tesekur ederım ama ben sadece bır ıscıyım ve gereklı olan hıc bır programa sahıp degılım bunu sadece paınt de yaptım ama daha gusel projelerle yanıden gelmek ısterım... cunkı burdakı yayımlanan her celısmada emek ve elın terı var her calısmaya saygı duyuyorum...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kardesım ılgın ıcın tesekur ederım ama ben sadece bır ıscıyım ve gereklı olan hıc bır programa sahıp degılım bunu sadece paınt de yaptım ama daha gusel projelerle yanıden gelmek ısterım... cunkı burdakı yayımlanan her celısmada emek ve elın terı var her calısmaya saygı duyuyorum...

Fark ediliyor nasıl bir editor kullandığınız. Forumda bir araştırma yapın isterseniz. Paint le neler yapılabiliyor diye. :)

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
şaşı bak şaşır desenleri gibi olmuş.

belli ki bi emek var. eline sağlık.;)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Merhaba aramıza hoş geldin..
Öncelikle şunu söylemek isterim,Nickindende anladığım kadarıyla acemisin bu işte yenisin..normaldir,bundan doğal ne olabilir?
Bu işe yıllarını veren bir kişi ;
İlk başladığı yeniyetme zamanlarda hayallerini ve düşüncelerini Pc ortamına veya kağıt ortamına dökerken zorlandığı günleri,ellerini ve beynini saran karamsarlıkların kamçıladığı uykusuz depresif geceleri iliklerine kadar tadanlar sana karşı bu eğilimi göstermezler gösteremezler.Bu işte silsileler işler..Acemisindir emeklersin,kalfa olursun tökezlersin,usta olursun sıyrılırsın ad yaparsın ekmek yersin..

Benim gibi hobi ve amatör olarak yapacaksan bu işi takıl kafana göre ama profesyonellik taşlarını sayman gerekiyorsa hummalı çalışmalar ve çalışmalar......

Ayrıca,Adobe Photoshop,Adobe Illustrator,Corel Draw gibi aşmış grafik programlarını bir kurcala derim ben..Windows Paint'le kısılı kalma..esneklik olarak dardır,zırhlı bir elbisenin içinde dans etmektir.ihtiyaçları karşılamaz ve yorar..Bu 3 programdan biriye şöyle bir boğuş belki zaman alır ve biraz sıkar adamı ama bak nasıl şaşıracaksın en son neler çıkakacak ortaya..Kolay gelsin..

Son düzenleme:

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆

sana bir ip ucu dostum....
eger bu tür çalışmalara meraklı isen çizeceğin şeklin 4/1 ini düşün ve çizimini buna göre hazırla. daha sonra bu çizimin ayna görüntüsünü yani yansımasını alarak şekli tamamlayabilirsin.

bunun sana sağlayacağı avantaj hem kısa zamanda bitirebilirsin hem de simetri sorununu çözmüş olursun.

eline sağlık. kolay gelsin.

Red Eye

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba aramıza hoş geldin..
Öncelikle şunu söylemek isterim,Nickindende anladığım kadarıyla acemisin bu işte yenisin..normaldir,bundan doğal ne olabilir?
Bu işe yıllarını veren bir kişi ;
İlk başladığı yeniyetme zamanlarda hayallerini ve düşüncelerini Pc ortamına veya kağıt ortamına dökerken zorlandığı günleri,ellerini ve beynini saran karamsarlıkların kamçıladığı uykusuz depresif geceleri iliklerine kadar tadanlar sana karşı bu eğilimi göstermezler gösteremezler.Bu işte silsileler işler..Acemisindir emeklersin,kalfa olursun tökezlersin,usta olursun sıyrılırsın ad yaparsın ekmek yersin..

Benim gibi hobi ve amatör olarak yapacaksan bu işi takıl kafana göre ama profesyonellik taşlarını sayman gerekiyorsa hummalı çalışmalar ve çalışmalar......

Ayrıca,Adobe Photoshop,Adobe Illustrator,Corel Draw gibi aşmış grafik programlarını bir kurcala derim ben..Windows Paint'le kısılı kalma..esneklik olarak dardır,zırhlı bir elbisenin içinde dans etmektir.ihtiyaçları karşılamaz ve yorar..Bu 3 programdan biriye şöyle bir boğuş belki zaman alır ve biraz sıkar adamı ama bak nasıl şaşıracaksın en son neler çıkakacak ortaya..Kolay gelsin..

Tamamen katılıyorum.=)

sh3k3r_girll

🌱Yeni Üye🌱
merhaba acemi bence desenin süper olmuş pointte yapmana rağmen eleştiriye gerek yok bence harika olmuş eline sağlık :)

a-ce-mi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorunlarınız ve yardımlarınız ıcın cok tesekur ederım yavas yavas sızın de yardımlarınızla olacak sanırım bu ıs herkese cok tesekur ederım...

apple

🌱Yeni Üye🌱
abi ok hoş sanatla uğraşmanda biraz serbest çalışırsan daha ii şeyler çıkar derim......kendini kalıba sokma....

memphis_1980

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş...

kardeşim çalışman gerçekten farklı ve güzel olmuş... emeğine sağlık. iyi çalışmalar.

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kullandigin programa gore, harika olmus bence...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben şahsen 12 yıldır bu işi yapıyorum şimdi paint te bunu yap deseler hayatta yapamam... büyük başarı demek diğer programları öğrensen harikalar yaratacaksın.. başarılar sana..

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben şahsen 12 yıldır bu işi yapıyorum şimdi paint te bunu yap deseler hayatta yapamam... büyük başarı demek diğer programları öğrensen harikalar yaratacaksın.. başarılar sana..

eeet bende aynı seyi duşunuyorum ayrıca acemi arkadaş emegine salık sonucta bişeyler harcamıssın senide aramızda görmekten memnun olduk. ileride sorunların olursa forumdaki butun arkadaşlar yardımcı olur sana saygılar sevgiler(içinde kalmasın söyleyeyim senle dalga gecmek bizim işimz deil kardeşim senin attıgın her çizgi bir sanattır bunu unutma bizde senin gibiydik onun için biz sana dalga geçmeyiz fikrimizi paylaşır sana nası yardım edecegimizi düşünürüz)

phomoreyn

🌱Yeni Üye🌱
abi bu ne ya anadolu kilim motifine benzemiş zuahahhaa