Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dalga..

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resim081j.jpg

yorumlarınızı bekliyorum.. :)

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saolun :) yorumlarınız benim için gerçekten değerli :)

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Odak nesnesinin dalga değil de taşlar olduğunu varsayarsak fotoğrafın ismi "sahil" olmalıydı. Dalgaları ortaya çıkarmak için daha geniş bir alan derinliği kullanılmalı veya dalgalara odaklanılmalıydı. Ama bence bu kompozisyon güzel. Biraz daha yakındaki taşlara odaklanılsaydı daha da güzel olurdu.

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumunuz için teşkkrler şimdi bnde dikkat ettmde haklısınız.elimdeki makine müsade etmedi odağına dijital makine henüz almadım profosyönel makine ama bu ay içinde düşünüyorum önerdiğiniz bi model var mı ?

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Marka olarak Canon veya Nikon'dan şaşmayın. İkisi arasında sürekli rekabet vardır ama aşırı fark da yoktur. Ve her ikisinin de ileri derecede profesyonel ve giriş seviyesi profesyonel kameraları var. Bütçenize uygun bir makine sizi rahat ettirecektir.

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumunuz için tşkrler bnde öle düşünüyodum bütçe konusuda ortalama 1.5la 2bin arası düşnüorum sonuçta başlngıç. bana d5000 die bu model önerdiler sizce nasıl?

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
mükemmel kareyi yakalanmışsın renk biraz açsaydın harika olabilir diye düşünüyorum eline sağlık

sithocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bahsettiğiniz makineyi bilmiyorum. Ama sonuçta bu markalara istisnaları olmakla beraber şöyle bakmak lazım (sonuçta giriş seviyesindeyiz): Bunların kötüsü yok, sadece daha iyi modelleri var. Kaldı ki önemli olan lenstir. İleride gövdeyi değiştirebilirsiniz. 10000 dolarlık makineye 100 dolarlık lens takıp harikalar yaratamazsınız, ama 1000 dolarlık makineye 3000 dolarlık lens takıp harikalar yaratabilirsiniz. Benim elimde Canon EOS 40D var. Onun üstüne 2-3 model daha çıkardılar. Onları almak tabii ki güzel olurdu ama sonuçta makinem de kötü veya yetersiz değil benim için.

grafix .d

🏅Acemi Tasarımcı🏅
haklısınız :) çok teşkkürler verdiğiniz bilgiler için.