Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Damla dergi (ödev çalışmam)

caution

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tekrardan merhabalar.serbest tarzda hazırlanması gereken 8 sayfalık ödev çalışmam.ikiyle yediyi özel nedenlerden ötürü eklemedim ..yorumlarınızı bekliyorum..:angel:

kapak

4-5

6-3

yorum bekliyorum ..her türlü eleştirin ama kesinlikle yapıcı olsun lütfen..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
konu açmadan önce ilk yağıcağınız forum kuralları okumaktı:

Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı düzelt butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

Flood yapan üye:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki düzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

BigBoss32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zzenix.com
İçerik Güzel ama, Kapak kısmı (Arka&Ön) çok basit duruyor. Ve aşırı boş bırakılmış.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
yakalamak istediğin tadlar için
derince incelemen gereken : blujean (muadilleri)

tekrar ve tekrar denediğinde olacaktır.

se.seyma

🌱Yeni Üye🌱
bütün sayfalar birbirinden çok bağımsız olmuş. Dergi yaparken farklı konularda konuyu ayıran bir çalışma yaparsın ama yine de sayfalarda birbirini bağlımlı olması gerekiyo. Önce taslak oluşturman gerekiyo tabi. Bu oluşturduğun taslak üzerinden gidersin. Mesela farklı bir konuya geçtiğin zaman farklı renkler kullanarak yada farklı bir espri ile o konunun farklılığını belli edersin. Heros bölümüne takıldım, sanki soldaki sayfa farklı bir konuyu anlatıyo sağdaki sayfa farklı bir konuyu anlatıyo birbirini takip eden bir bütünlüğü yok. Yazıları daha küçük fontta sağdan sola hizalı bir şekilde yaparsan ve ayrıca kesim payını düşünerek en az 1 cm kenarlardan boşluk bırakmalısın. yazılar sayfanın kenarına çok fazla dayanmamalı.