Bunca iş arasında üşenmeden okudum iletimi demek ki kendilerine tasarımcıyım diyip yaptıkları tasarımlar ile konsept uyumsuzlugunu dile getiren bir ben varmışım su forumda!
Adamın yaptıgı tasarım ile vurgulamak istefiği mesaj gayet örtüşmüş ne sitesi yada içerik benim için önemli değil ben arayüzün bende uyandıdığı izlenime bakarım ... Buna çıkıpta Vektörel bir sitemi bekliyordunuz gibi konudan tamamen uzak bir yaklaşım sergilemek kusura bakmayın ama oldukça abes bir ileti olmuş...
Neyse konuyu daha fazla saptırmaya gerek yok ... Saygılar
Arkadaşım sen mesajında;
"Bu siteye girince aklıma ne gelir diye sordum kendime patner arama oldu cevabım."
diye yazmışsın.
Bende bu siteye giren birisinin aklına başka ne gelir ki?
Herhalde vektör veya clipart aramak gelmez demişim.
hala anlayamadın mı ne demek istediğimi ?
Üstelik kimseyi falan da yargıladığım yok.Kim ne yapacaksa yapsın,ne arayacaksa arasın beni pek de ilgilendirmiyor.
Ben sadece fikrimi söyler geçerim.
Haa belki bazıları olaya sanatsal açıdan bakabilir.Ama ben bu tip şeylerde sanatı ve profesyonelliği bir tarafa bırakır olaya tamamen gerçekçi bir gözle bakarım.
Bir başka konuda daha yazmıştım.Bu tip siteleri ben olsam tasarlamam,tasarlayan arkadaşlarada olumsuz cevap vermelerini tavsiye etmiştim.Sen,ben,o yapmaz ise bu tip siteler de olmaz zaten.
Olaya sanatsal açıdan dem vurmayı da bir türlü anlayamıyorum.Bu eğer bir sanat ise ben öyle sanatı da istemiyorum.
Bu benim kişisel yorumumdur.Katılırsınız katılmazsınız o sizin bileceğiniz bir şeydir.