Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dating Arayüz Çalışması

caqqan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bonusum.com
hizlipartnerdemo.jpg

Dating arayüzü hakkında yorumlarınızı bekliyorum. :emo1:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu siteye girince aklıma ne gelir diye sordum kendime patner arama oldu cevabım ... amacına uygun güzel bir arayüz tebrikler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu siteye girince aklıma ne gelir diye sordum kendime patner arama oldu cevabım ... amacına uygun güzel bir arayüz tebrikler

Vektörel çizim aramayı düşünmüyordunuz herhalde.Yada ne bileyim clipart falan.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Vektörel çizim aramayı düşünmüyordunuz herhalde.Yada ne bileyim clipart falan.

İyide ne alaka ? Neden bu eleştirisel yaklaşım anlamadım ... Çıkıp yapılan çalışmalar ile konsept arasında bir bağ kuramadığım dediğinizde çalışmayı yapan adam size körmüsünüz diyor ...

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dating sitesinden çok *** partner sitesini andırıyor.
dating diyince akla gelen şey, erkeklerin hatun kişi aramaları mıdır?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İyide ne alaka ? Neden bu eleştirisel yaklaşım anlamadım ... Çıkıp yapılan çalışmalar ile konsept arasında bir bağ kuramadığım dediğinizde çalışmayı yapan adam size körmüsünüz diyor ...

Objektif bir biçimde önce kendi mesajını sonra benim mesajımı oku.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunca iş arasında üşenmeden okudum iletimi demek ki kendilerine tasarımcıyım diyip yaptıkları tasarımlar ile konsept uyumsuzlugunu dile getiren bir ben varmışım su forumda!

Adamın yaptıgı tasarım ile vurgulamak istefiği mesaj gayet örtüşmüş ne sitesi yada içerik benim için önemli değil ben arayüzün bende uyandıdığı izlenime bakarım ... Buna çıkıpta Vektörel bir sitemi bekliyordunuz gibi konudan tamamen uzak bir yaklaşım sergilemek kusura bakmayın ama oldukça abes bir ileti olmuş...

Neyse konuyu daha fazla saptırmaya gerek yok ... Saygılar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunca iş arasında üşenmeden okudum iletimi demek ki kendilerine tasarımcıyım diyip yaptıkları tasarımlar ile konsept uyumsuzlugunu dile getiren bir ben varmışım su forumda!

Adamın yaptıgı tasarım ile vurgulamak istefiği mesaj gayet örtüşmüş ne sitesi yada içerik benim için önemli değil ben arayüzün bende uyandıdığı izlenime bakarım ... Buna çıkıpta Vektörel bir sitemi bekliyordunuz gibi konudan tamamen uzak bir yaklaşım sergilemek kusura bakmayın ama oldukça abes bir ileti olmuş...

Neyse konuyu daha fazla saptırmaya gerek yok ... Saygılar

Arkadaşım sen mesajında;
"Bu siteye girince aklıma ne gelir diye sordum kendime patner arama oldu cevabım."
diye yazmışsın.

Bende bu siteye giren birisinin aklına başka ne gelir ki?

Herhalde vektör veya clipart aramak gelmez demişim.

hala anlayamadın mı ne demek istediğimi ?

Üstelik kimseyi falan da yargıladığım yok.Kim ne yapacaksa yapsın,ne arayacaksa arasın beni pek de ilgilendirmiyor.

Ben sadece fikrimi söyler geçerim.
Haa belki bazıları olaya sanatsal açıdan bakabilir.Ama ben bu tip şeylerde sanatı ve profesyonelliği bir tarafa bırakır olaya tamamen gerçekçi bir gözle bakarım.

Bir başka konuda daha yazmıştım.Bu tip siteleri ben olsam tasarlamam,tasarlayan arkadaşlarada olumsuz cevap vermelerini tavsiye etmiştim.Sen,ben,o yapmaz ise bu tip siteler de olmaz zaten.

Olaya sanatsal açıdan dem vurmayı da bir türlü anlayamıyorum.Bu eğer bir sanat ise ben öyle sanatı da istemiyorum.

Bu benim kişisel yorumumdur.Katılırsınız katılmazsınız o sizin bileceğiniz bir şeydir.

caqqan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bonusum.com
Polemik yaratmanın lüzumu yoktu. Sadece çalışmam hakkında yorumlarınızı dile getirmenizi istemiştim. saygılar

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Arayüzde kullanılan renklerin uyumu ve görsellik bakımından gözü rahatsız etmemesi çok iyi...
Yalnız aklıma takılanlar var...
Fonda kar taneleri ve noel kızı ile christmas izlenimi vermenin nedenini anlamadım.
Söz konusu her iki cinsiyetin de partner bulmaları ise bir bay ve bir bayan kullanılması daha uygun olur düşüncesindeyim... bu şekilde yalnızca erkeklere özel hazırlanmış bir site gibi görünüyor...
Fikrin bol olsun

mrtyvzdsgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üyeli kısmı ile giriş kısmının yerini değiş daha iyi olur bence ..