kissofdeath19
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Daha önceden bu işlemi bildiğime rağmen uzun süre yapmadığımdan nasıl yapıldığını unuttum.
Sorum şu;
Photoshopta Bir resim açıyorum.
Gördüğünüz gibi Resimdeki Tırtıl'ı Dekupe ederek, Sadece tırtıl'ı dekupe ettiğim gibi COREL'e taşımak istiyorum. Beyazlıkları olmayacak arka beyaz renk yani sadece tırtıl olacak şekilde?
Bunu nasıl yaparım.
Uygulamalı ve anlayacağım şekilde bana tarif edecek bir arkadaşımız varmıdır?
Yoksada genede teşekkür ederim. Varsada.
Teşekkürler
yani anlatmak istediğim şu,
Dekupeni yapıyorsun, sonra layer panelinden patsh bölümünden değer veriyorsun okeyliyorsun daha sonra layer panelinden yeni copy panel açarak kopyalayıp eps olarak mı kaydetip corel'de açmak gerekiyor orayı karıştırıyorum işte unuttum.
Bana resimli olarak anlatacak üstadlar varsa çok makbüle geçer
Daha önceden bu işlemi bildiğime rağmen uzun süre yapmadığımdan nasıl yapıldığını unuttum.
Sorum şu;
Photoshopta Bir resim açıyorum.
Gördüğünüz gibi Resimdeki Tırtıl'ı Dekupe ederek, Sadece tırtıl'ı dekupe ettiğim gibi COREL'e taşımak istiyorum. Beyazlıkları olmayacak arka beyaz renk yani sadece tırtıl olacak şekilde?
Bunu nasıl yaparım.
Uygulamalı ve anlayacağım şekilde bana tarif edecek bir arkadaşımız varmıdır?
Yoksada genede teşekkür ederim. Varsada.
Teşekkürler
yani anlatmak istediğim şu,
Dekupeni yapıyorsun, sonra layer panelinden patsh bölümünden değer veriyorsun okeyliyorsun daha sonra layer panelinden yeni copy panel açarak kopyalayıp eps olarak mı kaydetip corel'de açmak gerekiyor orayı karıştırıyorum işte unuttum.
Bana resimli olarak anlatacak üstadlar varsa çok makbüle geçer
Moderatör tarafında düzenlendi: