Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar bir boncuk dekupesi yaptım ama sadece dısı seçili gözüküyor diğerleri seçili gözükmüyor ne yapmam gerek acil cevap bekliyorum şimdiden tesekkür ederim
fatihyamas benim bağlantıda mı sorun var bilmiyorum ama yüklediğiniz resim görünmüyor. tasarim006 siz de başka bir konu altına sorunuzu yazmışsınız. Yeni konu açarsanız çok daha rahat cevap alabilirsiniz.
Yüklediğiniz resmi göremedim ama tahminime göre çözümü şu şekilde; Resimde işaretlediğim yerlere dikkat etmelisin, bu şekilde seçersen sorun olmaz.. Bundan önce yaptığın decupeleri ise window < path menüsüne girip pathi ctrl'e basılı tutarak tıklayıp yine resimdeki gibi işaretlediğinde düzelmesi gerekiyor..
Merhaba arkadaslar bir boncuk dekupesi yaptım ama sadece dısı seçili gözüküyor diğerleri seçili gözükmüyor ne yapmam gerek acil cevap bekliyorum şimdiden tesekkür ederim
Anladığım kadarıyla pen tool ile seçim işlemini yaptınız fakat seçili değil öylemi. Layer penceresinin yan tarafında Path kısmı vardır. Oraya gelirseniz yapmış olduğunuz dekupenin path kısımlarını göreceksiniz. Oraya CTrl ile tıklamanız halinde ilgili kısımlar seçili hale gelecektir.
fatihyamas benim bağlantıda mı sorun var bilmiyorum ama yüklediğiniz resim görünmüyor. tasarim006 siz de başka bir konu altına sorunuzu yazmışsınız. Yeni konu açarsanız çok daha rahat cevap alabilirsiniz.