Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dekupe yaptım ama seçili gözükmüyor ?

fatihyamas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar bir boncuk dekupesi yaptım ama sadece dısı seçili gözüküyor diğerleri seçili gözükmüyor ne yapmam gerek acil cevap bekliyorum şimdiden tesekkür ederim
3d000033hj

tasarim006

🌱Yeni Üye🌱
selam photosopda swf. uzantılı kaydedebiliyormuyuz, photosopda banner yaptim, ama webde yayınlanmıyor. Uzantısı (html)

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
fatihyamas benim bağlantıda mı sorun var bilmiyorum ama yüklediğiniz resim görünmüyor.
tasarim006 siz de başka bir konu altına sorunuzu yazmışsınız. Yeni konu açarsanız çok daha rahat cevap alabilirsiniz.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Yüklediğiniz resmi göremedim ama tahminime göre çözümü şu şekilde;

Resimde işaretlediğim yerlere dikkat etmelisin, bu şekilde seçersen sorun olmaz..
Bundan önce yaptığın decupeleri ise
window < path menüsüne girip pathi ctrl'e basılı tutarak tıklayıp yine resimdeki gibi işaretlediğinde düzelmesi gerekiyor..

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Merhaba arkadaslar bir boncuk dekupesi yaptım ama sadece dısı seçili gözüküyor diğerleri seçili gözükmüyor ne yapmam gerek acil cevap bekliyorum şimdiden tesekkür ederim
3d000033hj

Anladığım kadarıyla pen tool ile seçim işlemini yaptınız fakat seçili değil öylemi. Layer penceresinin yan tarafında Path kısmı vardır. Oraya gelirseniz yapmış olduğunuz dekupenin path kısımlarını göreceksiniz. Oraya CTrl ile tıklamanız halinde ilgili kısımlar seçili hale gelecektir.

fatihyamas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar hepinize tesekkür ederim ama Muhammet AYAN arkadasımız problemimi çok iyi anlamış ve çözdüm çok tesekkür ederim saygılar