Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deliriyorum!

hekir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Her kafadan bir sese çıkıyor, biri A derken Diğeri B diyor.

Kurumsal müşterilerime adam gibi cam gibi, kaliteli 10 numara (postere, vinile) roll-up basıp sorunsuz teslim etmek istiyorum.

Aynı zamanda araç giydirme ve poster işleri de yapmak istiyorum, ama dediğim gibi müşterilerim kıl. kaliteye önem veren insanlar.

İşler tertemiz olmalı, ve maliyetide düşük olmalı,

hala kafamdaki soru işaretleri bir türlü gitmedi.

hp veya canon alsam metre karede 10 TL baskı maliyeti var, epson dx5 alsam onunda baskı kalitesi iyimidir, hp gibi tartışılır.

aranızda kimse bu işleri yapmıyor mu? yok mu bir Allahın kulu bana yardım edecek akıl verecek :sweating:

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
telaşlanmayın bu konulara mutabık olarak yalnız değilsiniz tabiki müşteri kaliteli istiyor ve ucuz istiyor ama ne yapalım müşteri haklı diyerekten sesimizi biryere kadar çıkaramıyoruz:) benim kullandığım makinede mastafların metrekare başına 7 tl solbent özellikli bir makina olduğu için koku sorunu oluyor tabi hp ler tartışılmaz ama tonerleri pahalı diye biliyorum makina belli bir ısıya geldiği zaman baskı kaletesi üst seviyede oluyor zaten sizde bilirsiniz bunu hemen açıp mükemmel baskı yakalamak mümkün değil kafa kesmelerinden dolayı kalitesiz iş ortaya çıkar her kafadan ses çıkanlara aldanmayın derim operatör sizseniz bu makinayı kullanacak olan sizsiniz size göre sorunsuz bir makina seçin makinanın bakımıda çok önemlidir bir kişi ilgilenmeli bence bir kaç kişi ilgilenince olmuyor gördüğüm kadarıyla salim bir kafayla düşünün derim istanbul gibi bir yerde ucuz yapanda çok tabiki onuda göze almak lazım.

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
önceki konuda bahsettiğim epson 1440 dpi, sergilere fotoğraf büyütüyorum ben, 35x50 afiş, etiket, rolup, canvas basıyorum daha nasıl bi kalite istiyosun... Folyo vinil herşeye basıyor, ama araç kaplayacam diyosan laminasyon kaplamalısın... iç mekan baskının araç üzerinde 5 sene durmasını bekleyemezsin, iç mekan kalitesinde dış mekan reklamları abartı... yok dış mekan yapacam diyosan SOLVENT makine alacaksın, onda da cam gibi baskı bekleyemezsin, kokusundan dumur olursun... öyle bi durum, iç mi dış mı kararını sen ver...
Ferrari ile köy yolundan çıkamazsın...
Arazı aracıyla da otobanda 200 km yapamazsın :)
olay bu, bi karar vermek lazım. iç mi dış mı???

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
önceki konuda bahsettiğim epson 1440 dpi, sergilere fotoğraf büyütüyorum ben, 35x50 afiş, etiket, rolup, canvas basıyorum daha nasıl bi kalite istiyosun... Folyo vinil herşeye basıyor, ama araç kaplayacam diyosan laminasyon kaplamalısın... iç mekan baskının araç üzerinde 5 sene durmasını bekleyemezsin, iç mekan kalitesinde dış mekan reklamları abartı... yok dış mekan yapacam diyosan SOLVENT makine alacaksın, onda da cam gibi baskı bekleyemezsin, kokusundan dumur olursun... öyle bi durum, iç mi dış mı kararını sen ver...
Ferrari ile köy yolundan çıkamazsın...
Arazı aracıyla da otobanda 200 km yapamazsın :)
olay bu, bi karar vermek lazım. iç mi dış mı???

Ferrari örneği güzel....

ssoysever

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baskı örneği

epson dx5 kafa baskı örneğini canlı olarak görmek isterseniz irtibata geçin lütfen.interdijital

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
aradığın özelliklerin yüksek çoğunluğu roland makinelerde var. pek ismi geçmemiş ama bi incele derim

espiyelireklam

🌱Yeni Üye🌱
Roland vardı bende metrekare boya maliyeti 10 tl civarındaydı,Rakiplerim 10tlye baskı yapıyorlardı,makinayı verdim,kurtuldum.

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
Her kafadan bir sese çıkıyor, biri A derken Diğeri B diyor.

Kurumsal müşterilerime adam gibi cam gibi, kaliteli 10 numara (postere, vinile) roll-up basıp sorunsuz teslim etmek istiyorum.

Aynı zamanda araç giydirme ve poster işleri de yapmak istiyorum, ama dediğim gibi müşterilerim kıl. kaliteye önem veren insanlar.

İşler tertemiz olmalı, ve maliyetide düşük olmalı,

hala kafamdaki soru işaretleri bir türlü gitmedi.

hp veya canon alsam metre karede 10 TL baskı maliyeti var, epson dx5 alsam onunda baskı kalitesi iyimidir, hp gibi tartışılır.

aranızda kimse bu işleri yapmıyor mu? yok mu bir Allahın kulu bana yardım edecek akıl verecek :sweating:
Merhaba ,Bence maliyetleri Makina satıcılarına değil de kullanıcılara sorun,metrekarade 10 tl gibi bir baskı maliyeti mümkün değil ,maksimum boya maliyetleri 3 usd dir (orjinal boya ile )tabi bu maliyetleri bastığınız görseldeki zeminde değiştirir,Hiç kimse kesin olarak bu makinalar bu kadar boya tüketir diyemez (diyende yalan söyler) makinaların boya tüketimi BASILACAK OLAN GÖRSELİN ZEMİNİNE göre değişir ..Boya maliyeti yüksek olan baskı makinalarında ,maliyeti düşürmenin en iyi yolu ,ya ucuz orjinal kartuş bulmak veya iyi kalitede muadil kartuş kullanmak ,yani bir şekilde maliyeti düşürmekte mümkün ..Tüm arkadaşların bu detayları da düşünerek makina yatırımı yapmalarını öneririm ...