Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciddi bir çalışma olmuş tebrik ederim. Sağ tarafta kıvrık tellerden yapılmış a harfini önce arkasına büyütülmüş bir a karakteri koyup içerisine bu telleri yerleştirip daha sonra arkadaki a harfini kaldırırsan daha kaliteli bir çalışma olacağına inanıyorum.
medosanart'a katılıyorum. mesela Impact yada bold ariel gibi bir font ile oraya bir "a" koyup içini telle doldurursan çok güzel bir görüntü elde edebilirsin. arkaplana ufak daha gri ön tarafa büyük daha kalın teller hoş durabilir.
Arkadaşlar yorumlarınızı okulumdan dolayı geç gördüm,kusura bakmayın.Haklısınız yorumlarla gelişir insan.İleriki günlerde fikirlerinize göre yeni birşeyler yapmaya çalışcağım.Yorumlarınız için teşekkür ederim.
hocam yanlış anlamayın ama bu şaçma şeyleri yapmaktaki amacınız nedir? bunlardan en az 15-20 tane yapmışsınız. Pek anlam veremedim. Forum kirleniyor:crying: