Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme Kurumsal Kimlik Çalışmam.. Yaprak Design

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
yaprakdesigncopy.jpg

Konuyu nereye açacağımı bilemedim :)
İlk yaptığım çalışmalarımdan (deneme) yorumlarınıza...

Benzer konular

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
sade ve şık bir çalışma ancak yaprağın opasitesini yarı yarıya azaltın elinize sağlık

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet banada biraz fazla geldi. teşekkürler.
Çalışmalarım bitince biraz ara veriyorum sonrasında tekrar kontrol ettiğimde hataları görmek daha kolay oluyor.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
İrsaliye faturası hariç diğerleri güzel olmuş. Neden o tabloyu o kadar çok hücre kullanarak yaptınız. Daha önce böyle bir irsaliye faturası görmemiştim doğrusu. Çok hoş bir görüntü de meydana getirmemiş doğrusu.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siteyi biraz incelerseniz neyi nereye koyacağınızı daha kolay kestirebilirsiniz.
- Size tavsiyem sunumlarınızın zeminini net ve tasarımla zıtlaşmayan renklerden oluşturursanız sonuçları daha iyi görebilirsiniz.
- Logodan almış olduğunuz parçayı zeminde renk değerlerini düşürmeden kullanmanız sıkıntı yaratacak ve gözü yoracaktır.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
İrsaliye faturası hariç diğerleri güzel olmuş. Neden o tabloyu o kadar çok hücre kullanarak yaptınız. Daha önce böyle bir irsaliye faturası görmemiştim doğrusu. Çok hoş bir görüntü de meydana getirmemiş doğrusu.

:) evet genelde sade kullanılır. Bir kaç örnek sunulmuştu bu çalışmayı yaparken aralarından bunu seçmiştim. Özel bir nedeni yok. Teşekkürler..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Siteyi biraz incelerseniz neyi nereye koyacağınızı daha kolay kestirebilirsiniz.
- Size tavsiyem sunumlarınızın zeminini net ve tasarımla zıtlaşmayan renklerden oluşturursanız sonuçları daha iyi görebilirsiniz.
- Logodan almış olduğunuz parçayı zeminde renk değerlerini düşürmeden kullanmanız sıkıntı yaratacak ve gözü yoracaktır.

Zemin rengi çok zıt değil diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi halkaları biraz daha küçültebilirdim.

Aslına bakarsanız logodan aldığım parçalara transparanlık verdim ama az vermişim sanırım. Teşekkür ederim..

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Fatura sade kullanılmış olsa daha iyi olur bence. Yaprak ise çok fazla belirgin bence de opasitesi düşürülmeli. sunum hoş olmamış. kolay gelsin..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Öncelikle sunumlarda çalışmaların orjinal boyutlarında kullanılması taraftarıyım. Yanılıyor olabilirim ancak kartvizit ve zarf çok büyük geliyor gözüme. Bunların yanı sıra yukardaki yorumlardaki gibi yaprağı çok net yaptığınızı düşünüyorum tabi bir çözüm olarak yaprağı opak olarka kullanmak isteseniz boyutu daha çok küçültülmeli diye düşünüyorum. Bunun dışında kullandığınız fontu çok sevdiğimden logoyuda başarılı buldum :). Emeğinize sağlık ..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yorumları değerlendirerek çalışmamda bazı düzeltmeler yaptım. Sadece kartvizit normal ebatının biraz dışına çıkmış durumda okadar.
Herkese çok teşekkür ederim..
Bol başarılı tasarımlar dilerim..

yaprakdesignw.jpg

Son düzenleme: