Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme Logo Çalışması

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar kullanılan isimler hayalidir. Kendimi geliştirmek adına yaptığım deneme logolarıdır..

1.
26443686478385474639.png

2.
20917689263097660046.png

3.
79948303965446916802.png

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum..:smile:

Benzer konular

konyaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a sankı bunlar bence tahmınen ctrl+v ile yapılmıs gibi :D bence 1 daha güzel 2ve3 güzel ama daha deisik tasarımlarda kullanabilirsiniz basarılar emeginize saglık

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya bu tarz logolar hangi programla yapılır ve güzel olur? ıllustrator mu?

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya bu tarz logolar hangi programla yapılır ve güzel olur? ıllustrator mu?

logo yapılırken genelde vectorel ağırlıklı programlarla çalışmalısın.. Güzzelliğe gelirsek sende irade olsun paintte de yaparsın böyle logolar. Mühim olan hayal gücü ;)

Bu arada bold yazmaya devam edersen, forumdan uzaklaştırma yersin dikkat et :angel:

Logo içinde birşey söylemek gerekirse 3. logo üzerin de biraz daha çalışılırsa ortaya güzel birşey çıkar gibi :lol:

WSun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo yapılırken genelde vectorel ağırlıklı programlarla çalışmalısın.. Güzzelliğe gelirsek sende irade olsun paintte de yaparsın böyle logolar. Mühim olan hayal gücü ;)

Bu arada bold yazmaya devam edersen, forumdan uzaklaştırma yersin dikkat et :angel:

Logo içinde birşey söylemek gerekirse 3. logo üzerin de biraz daha çalışılırsa ortaya güzel birşey çıkar gibi :lol:

Evet. Bende Aı da yapacaktım. Aı ayarları bozuldu katman çizemiyorum düzgün çalışma sayfasını geçiyor.

Peki Aı mı? Af mi?

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzeller şöyle bir şey var canlılık çok güzel uyumlu olmuşlar ama yaratıcı tasarımcılık demişsin yazıya pek fazla uymamış gibi ama genelden söylerek başarılısın hayal gücün yüksek gibime geldi daha güzellerini yapabilirsin

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim bu konuda kendime güvenim tam :smile: Dediğim gibi isimlendirme hayali olduğu için kafama göre yazdım :smile:

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 çok güzel olmuş tebrik ederim. şayet karar verecek olsaydın 3ü seç derdim. iş konusuna uygun ve doğru şeyi çağrıştırıyor. diğerleri de kötü değilse de kartuş dolum merkezi ya da yazıcı markası gibi görünüyor:)

GVNKRMN

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim 3. Tasarım benim için başarılı :)