Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme Sitem

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
arkadaşlar html ve css ile yaptığım basit bir site,ilk denemem,resim olarak koydum css ile başka neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum,​

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bu şekilde yaparsanız geliştiremezsiniz yeterince. Temel web site yapısını öğrenmelisiniz.
Banner kısmı yerine bir başlık atmışsınız mesela. Menünüz çok dağınık görünüyor. İlk denemenizmiş. Cssle yapmaya çalışmanız çok güzel. Div kullandınız mı?

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
Bu şekilde yaparsanız geliştiremezsiniz yeterince. Temel web site yapısını öğrenmelisiniz.
Banner kısmı yerine bir başlık atmışsınız mesela. Menünüz çok dağınık görünüyor. İlk denemenizmiş. Cssle yapmaya çalışmanız çok güzel. Div kullandınız mı?

baslık kısmı kayan yazı şeklinde flash ile daha guzel birşey olabilir diye düsünüyorum,orada menü yazan kısmı öylesine denemek amacı ile koydum kaldırmayı unuttum:)DİV kullanmasını bilmiyorum

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
açmış olduğunuz başlık forum kuralllara uygun değil... lütfen, düzetın

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
baslık kısmı kayan yazı şeklinde flash ile daha guzel birşey olabilir diye düsünüyorum,orada menü yazan kısmı öylesine denemek amacı ile koydum kaldırmayı unuttum:)DİV kullanmasını bilmiyorum

Başlık kayan yazı olursa ne kadar hoş olur bilemiyorum. Genelde başlıkları ben statik yapıyorum. Duruyor durduğu yerde. :D Flash kullanın tabii ama sağ tarafta banner kısmının %60 ını kaplayan bir animasyon olabilir. Mesela uçan kelebekler. :)

Division kullanmayı öğrenebilirsiniz. Madem ki css'e başladınız. =)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
"acem kızı" CSS Dersleri / Fatih Hayrioğlu’nun not defteri bu vermiş olduğum linkte css üzerine çok güzel dersler var..ben çok yararlandım bilgi sahibi olabilmek için...sen de site yapımında kullanmak için faydalanabilirsin...ayrıca site sahibine danışıyorsun ve senin sorunu cevaplıyor...bol şans...ayrıca web tasarımlarına göz at derim...seni geliştirecektir..neyin nerede olduğunu, menünün nasıl oluşturulacağını bilmen için yararlı olacaktır...kolay gelsin..emeğine sağlık...

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
açmış olduğunuz başlık forum kuralllara uygun değil... lütfen, düzetın
düzeltme butonu yok başlığın uygun olmadıgını düsünemedim,birisi düzeltirse sevinirim...
ilk deneme için güzel
teşekkürler
Başlık kayan yazı olursa ne kadar hoş olur bilemiyorum. Genelde başlıkları ben statik yapıyorum. Duruyor durduğu yerde. :D Flash kullanın tabii ama sağ tarafta banner kısmının %60 ını kaplayan bir animasyon olabilir. Mesela uçan kelebekler. :)

Division kullanmayı öğrenebilirsiniz. Madem ki css'e başladınız. =)
flashı bi öğrensem herşey sıra ile:) banner'i düsündüm kelebekleride düsündüm ama denemedim:) divisionu öğrenmeye calışıyorum:)ilgin için tşkr ederim
"acem kızı" CSS Dersleri / Fatih Hayrioğlu’nun not defteri bu vermiş olduğum linkte css üzerine çok güzel dersler var..ben çok yararlandım bilgi sahibi olabilmek için...sen de site yapımında kullanmak için faydalanabilirsin...ayrıca site sahibine danışıyorsun ve senin sorunu cevaplıyor...bol şans...ayrıca web tasarımlarına göz at derim...seni geliştirecektir..neyin nerede olduğunu, menünün nasıl oluşturulacağını bilmen için yararlı olacaktır...kolay gelsin..emeğine sağlık...
genelde oradan calışıyorum ama bazı kodları anlamıyorm:)menünün oluşması cok karısık aslında yapıyorum ama takılıyorum örnek kodlar indirip bakıyorum ama karışıyor:)teşekkür ederim ilgin icin:)