Teşekkür ederim arkadaşlar. Ayrıca yorumlarınıza katılıyorum. Ben kendi adıma çok şükür ki deneyimin şart olmadığı bir iş buldum sonunda. Bu gün 4. günüm olacak
Hayırlısı bakalım, inşAllah hedeflerime ulaşmama vesile olur. Şimdilik yoğun bir tempo beni bekliyor. Çalıştığım yerdeki işi öğrenmek için çok çabalıyorum. Evde ki boş vakitlerimide bunun için harcıyorum. Çünkü grafik sanatlar benim için bir iş ama en başta işten öte bir aşk adeta
İşimde dört dörtlük olmak yeterli değil benim için, sanatsal anlamda da dört dörtlük tasarımlara imza atmak istiyorum. Son olarak iş arama dönemim çok sıkıntılı ve uzun geçmişti. Ama vazgeçmeyerek hedeflerimin ilk durağına ulaştım çok şükür. Benim durumumda olan kişilerde asla vazgeçmesin ve dürüst olsunlar. Çünkü iş görüşmenizde dürüst olduğunuz zaman işiniz kalıcı oluyor. Aksi taktirde bir işiniz olsa bile kısa sürede kaybedersiniz. Ne yazık ki birçok işveren başvuru yapan kişinin ışığını göremiyor. Teferruatlara, diplomalara iş deneyimlerine bakıyor. Ama emin olun bakmayanlarda var her ne kadar az olsalarda. Umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ama umutsuzluğa yer yok ki başarı gelsin. Ve umarım artık işverenlerde insanların ışığını görebilirler de sönmelerine vesile olmazlar.