Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneyim Şart(mı?)(mış.)(!)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim arkadaşlar.

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fırsat verilmeden deneyim beklenmesi, ya da başarı beklenmesi kadar anlamsız birşey yok bence de. Hayalleriniz sönmesin.

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır." Bertolt Brecht

Emeğinize ve Yüreğinize sağlık. Çok güzel olmuş.:alkis::artipuan:

krallls42

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet çoğu grafikerin en önemli sorununu boyle bir çalışmayla dile getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Başarılar diliyorum.

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
patron dedğin aptal olmicak arkadaş. bi insan grafikten anlıyosa o işe aldığı elemanın iyi yada kötü olduğunu gözünden anlar. ne yazık ki benim gördüklerimin bi çoğu ezberden iş yapıyo,işte tutunmak için yalakalk yapıyo. öyle olmaktansa işsiz kalmayı tercih ederim.

EMEĞİNE SAĞLIK..

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ayrıca yorumlarınıza katılıyorum. Ben kendi adıma çok şükür ki deneyimin şart olmadığı bir iş buldum sonunda. Bu gün 4. günüm olacak :D Hayırlısı bakalım, inşAllah hedeflerime ulaşmama vesile olur. Şimdilik yoğun bir tempo beni bekliyor. Çalıştığım yerdeki işi öğrenmek için çok çabalıyorum. Evde ki boş vakitlerimide bunun için harcıyorum. Çünkü grafik sanatlar benim için bir iş ama en başta işten öte bir aşk adeta :D İşimde dört dörtlük olmak yeterli değil benim için, sanatsal anlamda da dört dörtlük tasarımlara imza atmak istiyorum. Son olarak iş arama dönemim çok sıkıntılı ve uzun geçmişti. Ama vazgeçmeyerek hedeflerimin ilk durağına ulaştım çok şükür. Benim durumumda olan kişilerde asla vazgeçmesin ve dürüst olsunlar. Çünkü iş görüşmenizde dürüst olduğunuz zaman işiniz kalıcı oluyor. Aksi taktirde bir işiniz olsa bile kısa sürede kaybedersiniz. Ne yazık ki birçok işveren başvuru yapan kişinin ışığını göremiyor. Teferruatlara, diplomalara iş deneyimlerine bakıyor. Ama emin olun bakmayanlarda var her ne kadar az olsalarda. Umarım herkes gönlüne göre bir iş bulur ama umutsuzluğa yer yok ki başarı gelsin. Ve umarım artık işverenlerde insanların ışığını görebilirler de sönmelerine vesile olmazlar.

dlpn84

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlamak vakit alsada anlamlı ... ( :)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ediyorum birer birer..

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
harika olmuş
emeğine sağlık

amorphiss

🌱Yeni Üye🌱
saliha benim filmin afişinide yaparmısın. altınportakala göndereecem. akdeniz sinema-tv ögrencisiyim bana bir iyilik yapsana.

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elinize sağlık çok anlamlı. Renkler uyumlu görselde güzel... İyi çalışmalar

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim arkadaşlar, güzel yorumlarınız için. Ne olursa olsun pes etmemek lazım çünkü biz bu işten ekmeğimizi yiyoruz ama öte yandan bir sanat bu. Ve sanatkar ruhlu bir insanın sanattan uzak kalmasıysa onu donuk ve tutuk bir insan yapar.

sukineko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel ve anlamlı.duygularını paylaşıyorum.
ellerine sağlık