Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

depdep cafe çalışma

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar müşteriye sunulmuş 2. çalışma beğenilip imalata girmiştir.

depdep1wm7ij9.jpg

depdep2sa5vv2.jpg

depdep3xa2gk9.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
2 numaraya baktığımda bende uyanan ilk his bir bayan iç çamaşır kutusu. Cafe kelimesiyle çok uyuşturamadım tarzı. İçine ne konulacağını merak ettim doğrusu.
Renkler itibariyle 3 numara daha uygun geldi bana.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
2 numaraya baktığımda bende uyanan ilk his bir bayan iç çamaşır kutusu. Cafe kelimesiyle çok uyuşturamadım tarzı. İçine ne konulacağını merak ettim doğrusu.
Renkler itibariyle 3 numara daha uygun geldi bana.

Katılıyorum..Bende merak ettim ne koyulucak bunları içine?

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışma konusu bilinmediğimden, fazla detaylı bir yorum beklenemez. ilk çalışma hediye kutusu gibi olmuş. 2. çalışma nevresim takımını anımsatıyor, 3. çalışma yorumsuz.

emeğine sağlık.

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
müşteri genelde üniversite öğrencelerine hizmet veren bir cafe. içinede bilimum pastane ürünleri koyulacak. 2. çalışmadaki kırmızı kumaş cafenin iç tasarımda kullanılan kumaştır.

depdep1bo1.jpg

depdep2zl4.jpg

depdep3xa0.jpg

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
müşteri genelde üniversite öğrencelerine hizmet veren bir cafe. içinede bilimum pastane ürünleri koyulacak. 2. çalışmadaki kırmızı kumaş cafenin iç tasarımda kullanılan kumaştır.

Ne yalan söyleyeyim... Bana da 2. .alışmanız kırmızı satenli bayan geceliği gibi geldi.

dikenosey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon yanlış bilgi vermişim. bu çok amaçlı bir kutudur. sabah al poğaça börek. Sonra akşam eve dönerken koy içine sevgiline aldığın geceliği. Malum devir tasarruf dönemi. Süper düşünmüşüm dimi.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
pardon yanlış bilgi vermişim. bu çok amaçlı bir kutudur. sabah al poğaça börek. Sonra akşam eve dönerken koy içine sevgiline aldığın geceliği. Malum devir tasarruf dönemi. Süper düşünmüşüm dimi.

Çok amaçlı kutu,
Boğaça börek kokulu bir gecelik...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Pastane veya cafe için 3 çalışmada uyumsuz :S gerçi müşterinin dekoruyla felanda alakalı olabilir ama 1. Kuru Hediye Paket Gibi Duruyor 2. Kutuda Arkadaşlara Katılıyorum Bayan İç Çamaşısı Kutusu Gibi :S 3. Kutuda Bir Müzik Marketin Hediyelik Kutusu Gibi. Bir Cafe ve Pastane İçin Daha anlamlı Olabilirdi yani cafeyi yada pastaneyi anlatıcak bir özellik yok kutularda.

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence birinci çalışma en iyisiymiş hem kırmızı kumaş cafenin iç tasarımı diyorsun belki hediye ambalajı gibi ama zaten burdan alınıp götürülcek pasta börekte hediye olmuyormu 2 çalışma gercekten cafeyle cok ayrı bir çalışma emeğine saglık iyi çalışmalar

grafik4600

🌱Yeni Üye🌱
guzel calismalar ama bana birinci kutu ayakkabi kutusu ikinci calisma saten gecelik kutusu ucuncusunu neye benzettigimi bulamadim ama yinede ustundeki CD sekli degisirse o biraz uyarmis gibi geldi... yani diger arkadaslarimin fikirlerine katiliyorum..basarilar (ha buarada sabah borek aksam gecelik konacaksa ustundeki "kafe depdep.." yazisi ne olacak diye merak etmedim degil)

merşed muğlak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence üçünzü kutuda adres yukarı ve daha küçük daha sevimli bir halde yerleştirilip sağ alt köşeyede clipart bi' cheescake koyulsaymış bir dilim daha sevimli durumuş gibi geldi...
kutunun kapak zeminide yine vektörel minyatür sevimli pastacıklardan kahvelerden poğacalardan börekçiklerden süsleyerek ve bunları flu çalışarak yerleştirseydin sanki daha hoş olurmuş gibime geldi benim...
ama tabi rengide ona göre ayarlamak en güzeli olurdu sanırım...
başarılar...

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
kastamonulu olduğunu müşteri isminden ortaya koymuş :D

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben Bir Şey Sormak İstiyorum Lazmısın Sen [Konu Sahibine Sorulmuştur - Bu Fikir Anca Karadenizlilerden Çıkar...]

dip not

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma güzel 2. için herkesin yorumu aynı benimkide aynı :)