Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 numaraya baktığımda bende uyanan ilk his bir bayan iç çamaşır kutusu. Cafe kelimesiyle çok uyuşturamadım tarzı. İçine ne konulacağını merak ettim doğrusu. Renkler itibariyle 3 numara daha uygun geldi bana.
2 numaraya baktığımda bende uyanan ilk his bir bayan iç çamaşır kutusu. Cafe kelimesiyle çok uyuşturamadım tarzı. İçine ne konulacağını merak ettim doğrusu. Renkler itibariyle 3 numara daha uygun geldi bana.
Çalışma konusu bilinmediğimden, fazla detaylı bir yorum beklenemez. ilk çalışma hediye kutusu gibi olmuş. 2. çalışma nevresim takımını anımsatıyor, 3. çalışma yorumsuz.
müşteri genelde üniversite öğrencelerine hizmet veren bir cafe. içinede bilimum pastane ürünleri koyulacak. 2. çalışmadaki kırmızı kumaş cafenin iç tasarımda kullanılan kumaştır.
müşteri genelde üniversite öğrencelerine hizmet veren bir cafe. içinede bilimum pastane ürünleri koyulacak. 2. çalışmadaki kırmızı kumaş cafenin iç tasarımda kullanılan kumaştır.
pardon yanlış bilgi vermişim. bu çok amaçlı bir kutudur. sabah al poğaça börek. Sonra akşam eve dönerken koy içine sevgiline aldığın geceliği. Malum devir tasarruf dönemi. Süper düşünmüşüm dimi.
pardon yanlış bilgi vermişim. bu çok amaçlı bir kutudur. sabah al poğaça börek. Sonra akşam eve dönerken koy içine sevgiline aldığın geceliği. Malum devir tasarruf dönemi. Süper düşünmüşüm dimi.
Pastane veya cafe için 3 çalışmada uyumsuz :S gerçi müşterinin dekoruyla felanda alakalı olabilir ama 1. Kuru Hediye Paket Gibi Duruyor 2. Kutuda Arkadaşlara Katılıyorum Bayan İç Çamaşısı Kutusu Gibi :S 3. Kutuda Bir Müzik Marketin Hediyelik Kutusu Gibi. Bir Cafe ve Pastane İçin Daha anlamlı Olabilirdi yani cafeyi yada pastaneyi anlatıcak bir özellik yok kutularda.
bence birinci çalışma en iyisiymiş hem kırmızı kumaş cafenin iç tasarımı diyorsun belki hediye ambalajı gibi ama zaten burdan alınıp götürülcek pasta börekte hediye olmuyormu 2 çalışma gercekten cafeyle cok ayrı bir çalışma emeğine saglık iyi çalışmalar
guzel calismalar ama bana birinci kutu ayakkabi kutusu ikinci calisma saten gecelik kutusu ucuncusunu neye benzettigimi bulamadim ama yinede ustundeki CD sekli degisirse o biraz uyarmis gibi geldi... yani diger arkadaslarimin fikirlerine katiliyorum..basarilar (ha buarada sabah borek aksam gecelik konacaksa ustundeki "kafe depdep.." yazisi ne olacak diye merak etmedim degil)
bence üçünzü kutuda adres yukarı ve daha küçük daha sevimli bir halde yerleştirilip sağ alt köşeyede clipart bi' cheescake koyulsaymış bir dilim daha sevimli durumuş gibi geldi... kutunun kapak zeminide yine vektörel minyatür sevimli pastacıklardan kahvelerden poğacalardan börekçiklerden süsleyerek ve bunları flu çalışarak yerleştirseydin sanki daha hoş olurmuş gibime geldi benim... ama tabi rengide ona göre ayarlamak en güzeli olurdu sanırım... başarılar...