Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deprem

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sabaha karşı 04.32'de Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Başyurt beldesi merkez üssü olmak üzere 6.0 şiddetinde deprem meydana gelmiştir.Şu an itibatıyla 51 vatandaşımız hayatını keybetmiş,34 vatandaşımızda yaralanmıştır.Enkaz altında kimsenin kalmadığı bildirilmektedir.

Ben de bir Elazığ'lı olarak tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletir,hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tüm Elazığ halkına geçmiş olsun vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar ve başsağlığı diliyorum.
(abi valla helal olsun hiçbirimizin aklına gelmedi böyle bir konuyu açmak seni gönülden tebrik ve teşekkuür ediyorum)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik edilecek bi şey yok.
Bir Elazığ'lı olarak daha önceden açmam gerekirdi.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik edilecek bi şey yok.
Bir Elazığ'lı olarak daha önceden açmam gerekirdi.

bu konuyu açmak için de illa Elazığ'lı, Van'lı, İzmir'li vs. olmak gerekmiyor abi, bu memlekette yaşayan bir birey olarak senin aklına gelip de konuyu açtığın için teşekkür etmek istedim sadece
(millet olarak da biraz duygusuz olduk galiba)
(tebrik ederken de aslında biraz da kendime kızdım aklıma gelmediği için)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Maalesef öyle.
Milletimize dışarıdan empoze edilen Sevgililer günü vs. etkinlikleri kutlamak için adeta birbirimzle yarışıyoruz ama bu tip afetlerde sadece bakıp geçiyoruz.
Duyarlılığın için teşekkürler.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm deprem zedelere dua edelim. Allah yardımcıları olsun.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Altı tane ana fay zonunu barındıran ülkemizde bu tür depremlerin olacağını bile bile, en ufak bir felâkette darmadağın olmamız yetsin artık..

Adana'da bir belediyenin, Meclis kararı ile deprem fay hattının yerini değiştirdiği açıklandı.

Oraya torpilli konut yapabilmek için, bir kararla fay hattının yerini iki kilometre kadar yana almışlar...

Keşke deprem olduğunda yerin öyle fazla sallanmaması için de bir karar alsalardı...

Fay hattının bir kararla götürüldüğü yeni yerde yaşayanlar ise ‘‘Fay hattını burdan alın...'' diyebilirler...

Çünkü yerini değiştirdiklerine göre, demek ki fay hattını kaldırma olanakları da var...

Bu yazı 14 Temmuz 1998 tarihinde yayımlanmış.. Üzerine kaç deprem, kaç felaket yaşadık..

Bir gün idare edilen değil, adam gibi yönetilen bir ülkemiz bizim de olur inşallah..

Allah rahmet eylesin..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Duyarlılığınız için teşekkürler arkadaşlar.