Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi içi sayfalrda bulunan resimler için fikir

goksal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlçeme yönelik dergi calışması hızla devam etmekte takıldıgım bir noktam var .

klasik kare veya yuvarlak resim dışın cıkmak istiyorum önerisi olan var mı acaba

aşagıda örnek sayfa var
her fikre acıgım

Moderatör tarafında düzenlendi:

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
gönderdiğiniz örnek bir dergiden ziyade kitap ya da ansiklopediyi andırıyor. Kitapçılarda benzer bir çok dergi var, bunları takip edip incelemenizi öneririm. Fotoğraf ağırlıklı bir dergi yapıyorsanız ki örnekten öyle anlaşılıyor. Böyle herşeyi sıra ile asker gibi dizmek zorunda değilsiniz. Biraz arkadaşları rahatlatın, hava alsınlar. güzellikleri ortaya çıksın.

başarılar.

goksal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gönderdiğiniz örnek bir dergiden ziyade kitap ya da ansiklopediyi andırıyor. Kitapçılarda benzer bir çok dergi var, bunları takip edip incelemenizi öneririm. Fotoğraf ağırlıklı bir dergi yapıyorsanız ki örnekten öyle anlaşılıyor. Böyle herşeyi sıra ile asker gibi dizmek zorunda değilsiniz. Biraz arkadaşları rahatlatın, hava alsınlar. güzellikleri ortaya çıksın.

başarılar.

değerlendirmen için teşekkürler

evet fotograf agırlıklı ilçe tanıtımına katkı sağlayacak bir devamı olmayn tek seferlik bir calışma ,dergilere baktım ama pek bir fikir edinemedim o sebeble benden tecrubelileri fikirleriyle daha geniş açı bakabilrimiyim diye bu konuyu actım