madem benden daha iyisini bekliyorsun, öteki arkadaşım madem sende 5 10 dk çalışmakla olmaz diyosun; ozman buyrun birde buna bakın :sweating:
Sevgili Kerem Özcan.

Öncelikli olarak şunu belirtmeliyim ki; azmine, hırsına, isteğine... hayran kaldım.

Takdir ediyorum. :wink: Gelişme katettiğini görmek beni mutlu etti. Bu şekilde çalışmaya devam etmelisin (azimle, hırsla). :smile:
Gelelim çalışmana.

Öncelikle Türkçe karakterlere dikkat etmelisin (Ör: serUven, yİllİk, kİz kulesi, yanİmİzda, sUleyman Sah, vs...).
Barkod, görselin üzerinde olmamalı (kenarında, kıyısında falan olabilir; ama "orada" olmamalı). Kurukafa'yı oraya neden koydun çözemedim.

"yıl:1 sayı:1" diye başlayan yerde "sayı:1"den sonra bir-iki tık daha boşluk bırakırsan; "sayı" kelimesinden sonra gelen "1" rakamı, "şubat 2010" kelimelerinin parçasıymış gibi görünmez (yani 1 Şubat 2010 olarak görünmez).
Bunların dışında gelelim en önemli ayrıntıya. :angel: Benim sana "basitçe" oynama yaparak örnek gösterdiğim çalışmaya yakın bir çalışma yapmışsın. Benim gösterdiğim örnek, adı üstünde sadece "ÖRNEK"ti.

Hemen hemen aynısını yapmışsın. Kendin bir şeyler üretmelisin. :wink: Üretmilisin ki seni kıskanmalıyım. :tongueout: Senin gibi yapmak için, hatta senden daha iyisini yapmak için çaba göstermeliyim.

Hayalgücünün sonsuzluğundan faydalan ve yine tekrar ediyorum, daha önce yapılmış "dergi kapak çalışmalarını" incele diyorum.

İncelerken de farklı farklı dergileri incele, "penguen"e takılıp kalma. Göreceksin ki kafanda birçok yeni fikirler oluşacak. :smile:
Son olarak eğer renklendirebilir isen, kapakta kullandığın karikatür çizimini de renklendir diyorum.

Ben senin gelişimini ve çabanı takip ediyorum merak etme.

Bu yüzden acele etme. Heyecanını anlıyorum, ama bahsettiğin gibi "geceleri uyumuyorum" ifadenden yola çıkarak; bu çabana, bu hırsına değecek bir çalışma ortaya koy.

Paylaşımda acele etme. "deniyorum deniyorum olmuyor" demek yok. "deniyorum, olacak" var. :wink: Çünkü düşündüğün her saniye, geceleri uyumadığın her saat sana yeni şeyler katacaktır. (Sağlığına ve uyku düzenine de dikkat et.) Dediğim gibi paylaşımda aceleci davranma; sen kendine yeni şeyler katarken, çalışmana da bir şeyler katmayı unutma.
Bir sonraki denemelerini bekliyor olacağım. Kolay gelsin. :angel: