Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Reklamı

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buda dergi reklamı
sayfa15un7.jpg

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş ve keyifli bi çalışma olmuş... ama iki kaplumbağa oraya fazla gelmiş... bilmar ın yanındakini biraz daha küçültebilirsin... resimleride keskin hatlarla diilde birbirine geçişli yaparsan belki daha iyi olabilir... bilinçli alışverişi vurgulamak istediğini düşündüm ama onu küçük yazılarla yazabilirsin aslında... sonuçta tırnak aralarına alarak zaten önemini belli etmişsin...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu dergide teaser mantığı ile yaptık aslında bu ikinci sayfası
bilmiyenler için söylüyorum teaser reklamda merak uyandırıcılık demek

Bu normalde 2 sayfa ilk sayfasını çeviriyosunuz okuyucu bişey anlamıyor.İkinci sayfayı açtığında o merakı gidiyor.Onun için İlk sayfayıda göndereyim...
sayfa11hk5.jpg

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
kaplumbağa gülümseyebilirdi daha sempatik olabilirdi ;) çalışmalarının devamını dilerim

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) Harikasın

Teşekkür ederim yorumun için ama o kaplumbağayı daha önce gülümsetmiştik.Ama firma sahibi "ben yılışık bir tosba istemiyorum demişti" şimdi o aklıma geldi :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımı eleştiremeyeceğim. Sebebine gelince ilk başta "Ailecek" kelimesinin ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Nedir bu Ailecek?

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ailecek Tükkçede yazı dilinde kullanılmayan bir sözcüktür.Kulllanılmayan değilde yanlış olan bir sözcüktür.
Ama konuşma dilinde kullanılan bir kelimedir.Bunu günlük hayatta çoğu kişi hatta siz bile kullanabilirisiniz.
Tasarımdaki yazıya gelince.Biz bunu yapmadan aile boyu ve ailecek arasında gidip geldik.Ama sonuçta ailecek e karar verdik.Siz bunu bir espri olarakta düşünebilirsiniz.

Umarım yeterince açıklayacı olabilmişimdir...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ailecek Tükkçede yazı dilinde kullanılmayan bir sözcüktür.Kulllanılmayan değilde yanlış olan bir sözcüktür.
Ama konuşma dilinde kullanılan bir kelimedir.Bunu günlük hayatta çoğu kişi hatta siz bile kullanabilirisiniz.
Tasarımdaki yazıya gelince.Biz bunu yapmadan aile boyu ve ailecek arasında gidip geldik.Ama sonuçta ailecek e karar verdik.Siz bunu bir espri olarakta düşünebilirsiniz.

Umarım yeterince açıklayacı olabilmişimdir...

Konuşma dili ve yazma dili çok farklılıklar gösterir. Bu konuda yeterince uzun bir makale bile yazabilirim.

Bu konuyu kısaca ifade etmem gerekirse:

Mesela konuşurken çoğumuz geliyorum demeyiz de geliyom deriz. Ağaç derken aslında arada ki ğ ifade edilmez bir çok yerde aaç diye farketmeden a yı uzatırız. Ağabey dir ama bizler abi deriz. Fakat yazı dili türkçede ki kesinlikle uymamız gereken kurallardır.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eleştirinizi dikkate alacağım çok teşekkürler.

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
sanırım siz burda aile ile birlikte yapılan alış-verişten bahsetmişsiniz. ama kullandığınız kelimeyi kişi gündelik hayatında kendi adına kullanır. "ailecek pikniğe gittik" "ailecek şiir yazarız" vs... sizin kullanım şeklinizlede "biz bir aile olarak" alış-verişi keyfe dönüştürdük gibi olmuş.
ailecek kelimesi kullanılabilir neden kullanılmasın; abovv adanalı dürümcü diye bir tabela görmüştüm. insana işte adanalı bir dürümcü düşüncesi veriyordu. "ailecek" kelimeside ne kadar kurallara aykırı olsada tasarım bazen kuralları aşmaktır zaten...
nacizane düşüncem...