Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Tasarımı Baskı yardım..

gulizkd

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Ben dergi tasarımı yapıyorum. Bu işte yeniyim.Dergi 80 sayfalık bir dergi tasarımı bittikten sonra matbaaya gönderirken 80 sayfayı nasıl göndereceğim. pdf olarak mı eğer öyleyse 80 sayfalık pdf biraz kasmaz mı? bir de maille mi gönderebilirm matbaaya bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım arkadaşlar yardım lazım.Şimdiden teşekkür ederim

ozanbb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskı niteliklerini bilmeden birşey söylemek yersiz.Ancak PDF olarak export alman çok etikili olur, yada çalışmayı kendi formatında kendin götürebilmelisin.Dergi kendi işin mi?
yardımcı olabilirim.

glerzhra

🌱Yeni Üye🌱
arkadşımzla bizimde ödevizmiz dergi hazrlicaz bi program önerebilirmisinz dergi hazrlama konşunda pek bi bilgimiz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çook çoook teşekkrler :)
yardım edin :(

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
etek-makas ayarlarını bilmiyor iseniz, indesignda hazırlayıp pdf yollamanızı önerebilirim. satndart sayfalar haricinde birşey düşünüyor iseniz, illustrotar kullanabilirsiniz, ama illustratorde sayfaların şablona uyarlaması size ait olur

gulizkd

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Aslında bu işte yeniyim ve bir dergi de çalışmaya başladım. Daha önce dergi tasarımları yaptım fakat baskı aşamasına girmedim o yüzden tam olarak 80 sayfalık bir dergiyi pdf e çevirip mi göndermem gerekir bilemedim.eğer 80 sayfa pdf e çevrilip gönderilecekse maille göndermem zor olur mu? Bir de book yapıyorlar bir kaç sayfayı öyle bir muhabbet duydum ama tam olarak aslını bilmiyorum.İlk önce benim 80 sayfa pdf i çözüp sonra book kısmına geçmem gerekiyor sanırım. Book oluşturmayı biliyorum. Fakat sonrası :)