Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Tasarımı Hangi Programı Kullanmalıyım ?

AYS1984

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar...
az önce üye oldum.Öğrenciyim ve ödev olarak bir dergi hazırlamam gerekiyor. derginin içeriği hazır fakat hangi programı kullanıp nasıl oluşturup düzenleyeceğimi bilmiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı çok acil....

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Konunun yanlış yere açılması:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 In design programi edin
2 Master page yap
3 Kac sayfa calisacaksan o kadar sayfa ac
4 Sayfa sablonu olustur
4 Otamatik sayfa numarasi ver
5 Calismalarina 3 mm tasma payi ver
5 Calismani PDF 1a 2001 olarak kayit et
6 Matbaacina teslim et

Yukarida yazdigim maddelerin genis aciklamasi bu sitede mevcut.
Grafik Tasarim Cantam 2 diye internette arat, bu yazdiklarim orada genis genis anlatilmistir.

Aldigin notlarda ortagimdir

Basarilar