Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi tasarımı için grafiker fiyat teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
4,5 yıldır bu işle uğraşıyorum. eğer mail adresi verirseniz size fiyat listesini gönderebilirim. piyasanın 3te birine yaptığımız tasarımları beğenmeyen çıkmadı henüz. eğer ilgilenirseniz benimle iletişime geçin. çalışmaları tüm yazı ve fotolar bana ulaştıktan 7 gün sonra teslim ediyoruz. iyi günler...

selam ilanınız hala gecerlimidir fiyat teklifim sayfa basına 10 TL olarak söyleyebilirim kolay gelsin

derginizi 2000 tl yaparım profesyonel bi şekilde...

Forma başı 150 TL den fiyatlandırıyoruz. Not (72 Sayfa = 4,5 Forma)

Bunlar ne demek oluyor yaa..
Mesleğimden soğumaya başladım..

Posta Kutunu boşaltırsan ücretsiz olarak tasarım yaparım sana....

Helal kardeş yakışır.!

bukirty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunlar ne demek oluyor yaa..
Mesleğimden soğumaya başladım..

Helal kardeş yakışır.!

ist. üni öğrencisiyim.Okulumuzun öğrenci kulübü için bu yıl dergi çıkarmayı düşünüyoruz

Soğuma bunlar öğrenciiii

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Diğerlerini anlayabilirim belki.. Ücretsiz ne demek yaa..

volüm

🌱Yeni Üye🌱
3 senelik sektörde tecrübem var.ve 1 senedir başakşehir dergisini çıkarmaktayım..istediğiniz sayfadaki dergiyi 900 liraya hazırlayabilirm.iyi çalışmalar diliyorum

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
SERBEST PİYASA ekonomisi normal yaa..

Ücretsiz iş yapmak, yapmak zorunda kalmak veya yapmaya zorlamak, SERBEST PİYASA EKONOMİSİ şartlarına değil, KÖLELİK şartlarına girer... Ne alâkası var?

Yapılan her işin, "bir kuruş" da olsa bir karşılığı olacaktır. Eğer "EKONOMİ"den bahsediyorsanız!

Şimdi, yine iş ilânları ile ilgisiz yazı yazmakla suçlanacağım ama ne var ki, ilânla ilgilli yorum yapan bazı kişiler, "işveren"lik ile ilgisiz yazıyor ne yazk ki...

Son düzenleme:

ge0metri

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım mesaj kutun dolmuş, mesaj gitmiyor.

foreign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 senedir tasarımcı grafiker olarak bu sektördeyim. 2 senedir bir gazete firmasının dergi ve gazetesini çıakrıyorum. isterseniz derginizi**** TL ye çıkarabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mermerdergisi

🌱Yeni Üye🌱
merhabalr 12 yıldır sektörel dergilerin tasarım işlerini yapmaktayım.eğer ararsanız görüşebilirz

merhabalar 72 sayfalık derginin tasarımını xxxxxxxxxxxxxxxx liraya yapabilirim görüşebiliriz

dergi tasarımınızı uygun fiyata istediğiniz şekilde yaparım

angime

🌱Yeni Üye🌱
ben grafik öğrencisiyim ve tecrübeye ihtiyacım var. bu nedenle bu tasarımı size makul bi fiyata ya da ücretsiz olarak yapabilirim. insiyatifinize bırakıyorum o kısmını. yalnızca süreyi ve içeriği söyleyin. tasarımı beğenirseniz kullanırsınız. pm atmaya çalıştım ama özel mesaj kutunuz dolu almadı. iletişim bilgilerimi verebilirim.

Okjans

🌱Yeni Üye🌱
msj göndermeyi denedim ama msj kutunuz dolu oldugundan gelmedi :S
İlanınızla ilgileniyorum . dönerseniz bana sevinirim

muratarbay

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım ilanı bırakmışsın ama ilgilenmiyorsun galiba mesaj kutun dolmuş sana mesaj atamıyoruz...

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Meraba 24 yıllık matbaa grafikeriyim 1983 güzel sanatlar mezunuyum bir çok dergi yaptım isterseniz görüşebiliriz evimde hızlı bir şekilde hazırlığı bitirir baskı konusundada sizi yönlendirebilirim işin mahiyetini tam anladıktan sonra fiyat verebilirim bu arada mesaj kutunuz dolmuş msj atılamıyor

lutfullah1

🌱Yeni Üye🌱
***** TLye yaparım

derginin tamamını **** tlye bititirim profesyonelce home ofis şeklind olacagı için ve vakit geçmesiiçin fiyat bu kadar uygundur

cika39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özel mesaj kutusu dolu......... 8 yıldır bu işi yapıyorum. beykent üniversitesi grafik bölümünde okuyorum. ************dan bana ulaşabilrsiniz. uygun fiyata 1 hafta içinde teslim ederim işi.

secretgirl

🌱Yeni Üye🌱
Mesaj kutunuzu boşaltırsanız özelden mesaj atabiliriz...

mermerdergisi

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

merhaba 15 yıldır dergi tasarımcılığı yapıyorum özel mesaj ile msn adresininizi yada mail adresinini veriseniz fiyat verebilirim size

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar Mart'ın beşinde bırakılmış bu ilan bence bulmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...