Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Derin Yapı Tasarım logo çalışması

demireli

🌱Yeni Üye🌱
iş yerimize yeni logo tasarımı yaptım tedirginim aslında güzel olduğunu düşünüyorum farklı birşey sizce iş yerim için ciddi bir logomu yorumlarınız benim için çok önemli yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim..

2334o.jpg

Benzer konular

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş ama dikkat cekmez

dalgamı geçiyon güzel olmuş diyo bide ya Allahım ya sabır 1 konusu var o da bu konuya büyük ihtimalle aynı kişidir

logoya gelirsek logo nasıl yapılır logo örneklerini incelemeni tavsiye ederim çok amtörce belliki ilk çalışmanız çok karışık sade ve şık olması en iyisidir bence olmamış

demireli

🌱Yeni Üye🌱
evet daha ilk logo çalışmam bana yardımcı olursanız sevinirim

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Çalışman güzel olmuş fakat logo için ideal değil.Çok karmaşık çok şekilli olması her zaman iyi değildir.Forumda birçok logo çalışması var incelersen daha farklı şeyler yapabilirsin.Logo demek bir şirketin resmidir yani o şekli görünce işte bu derin yapının logosu dedirtmesidir.Yani özgün ve sade olması daha iyi olur.Güzel çalışmalar bekliyoruz.

demireli

🌱Yeni Üye🌱
yanlış anlama değil ben logo tasarımı hakkında hiç birşey bilmediğim halde bu logoyu yaptım kullandığım proğram GreenBox Logo Maker 1.0 basit al yerleştir logo tasarımlarına baktım ama onları nasıl yapacağım hakkında hiç bir bilgim yok :(

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer logonuzun özgün olmasını istiyorsanız,kurumsallaşmak istiyorsanız,yapılacak logonun her yerde kullanılabilmesini istiyorsanız( yeri geldiğinide siyah zeminde beyaz renkli,yeri geldiğinde beyaz zeminde siyah renkli) profesyonel bir grafikerle anlaşıp logonuzu ona çizdirin.

"Ben yaptım baya da güzel durdu aslında".Bu cümleye şu soruyu sormak istiyorum.
Bir fatura bastırdınız,ve logoyu da siyah renkte kullanmanız gerekti.Sizce bu logo siyah çevrilince nasıl durur?

demireli

🌱Yeni Üye🌱
Nihat Baysal çok teşekkür ederim peki böyle bir grafikeri nerden bulabilirim ve bana ne kadar maliyeti olur

PhaselisB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence karakter güçsüz logo zayıf duruyo...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nihat Baysal çok teşekkür ederim peki böyle bir grafikeri nerden bulabilirim ve bana ne kadar maliyeti olur

:D :D site zaten grafiker kaynıyo iş ilanlarına git konu aç yaptırmak için fiyatlar dahilinde yaptır en önemlisi çalışmanın hakkını verebilecek birine yaptır

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Freelance çalışan arayan bölümüne ilan verip bir grafikerle anlaşabilirsiniz.

Maliyeti konusuna gelince.
Bu çalışacağınız grafikerin kendi ücret tarifesine göre değişir.

Kimi grafiker (daha doğrusu kendini grafiker zanneden kişiler) size çok cüz'i bir rakam verebilir.Lakin bu tip rakam veren grafikerlerin yaptığı tasarımlar genellikle ya çalıntı olur,ya da hazır logo sitelerinden bir amblem kopyalar,altındaki Your Company yazısını siler sizin şirket adınızı yazar.Bu durumda da ileride hukuki bir problemle karşılaşmanız kaçınılmazdır.

Kimi grafikerler de emeklerinin gerçek karşılığını ister ( ki maalesef genellikle bizim işverenlerimizin işine gelmez ) ama çalışmaları baştan sona özgündür.Günlerce oturup acaba nasıl yapsam da en güzel tasarımı ortaya çıkarsam diye kafa patlatır,yetmez gece tam yatacakken aklına bir fikir gelir yataktan kalkar kağıdı kalemi eline alır ve gelen düşünceyi kağıda döker ki unutmasın diye.Yaptığı tasarımı da gönül rahatlığı ile, acaba ilerde herhangi bir hukuki sorun yaşarmıyım endişesi duymadan kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Değişik olmuş, benim gözüme hoş göründü... Kalıpların dışında... Bi kaç alternatif daha yap istersen ama bu güzel...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
dalgamı geçiyon güzel olmuş diyo bide ya Allahım ya sabır 1 konusu var o da bu konuya büyük ihtimalle aynı kişidir

logoya gelirsek logo nasıl yapılır logo örneklerini incelemeni tavsiye ederim çok amtörce belliki ilk çalışmanız çok karışık sade ve şık olması en iyisidir bence olmamış

:D :D site zaten grafiker kaynıyo iş ilanlarına git konu aç yaptırmak için fiyatlar dahilinde yaptır en önemlisi çalışmanın hakkını verebilecek birine yaptır

ilk önce arkadaşa biraz deyinmek isterim
sanırım kendiniz çok prof. bir grafikersinizki böle cümleler rahatlıkla kurabiliyorsunuz..
bir eleştiri yapılırken cümlelerinize dikkat etmelisiniz. ki siz bunu hiç yapmamışsınız sizinkine eleştirme değil aşağılama denir. bu ayrımı iyi yaptıktan sorna lütfen yorum yapın.
eleştiri bi insanı o işten soğutm değil ona yardımcı olma ve kendini geliştirmesine yardımcı olur.
bence siz ilk önce bu konular hakkında biraz bilgi edinin..

çalışmaya gelince gerekn yorumları arkadaşlar yapmışlar

bu kadar çok yazdığım için ilk önce konunun sahibinden sorna tüm grafikerler.net ailesinden özür diliyorum fakat bu arkadaşın yaptığı yorumdan oldukça rahatsız oldum

Son düzenleme:

PhaselisB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce arkadaşa biraz deyinmek isterim
sanırım kendiniz çok prof. bir grafikersinizki böle cümleler rahatlıkla kurabiliyorsunuz..
bir eleştiri yapılırken cümlelerinize dikkat etmelisiniz. ki siz bunu hiç yapmamışsınız sizinkine eleştirme değil aşağılama denir. bu ayrımı iyi yaptıktan sorna lütfen yorum yapın.
eleştiri bi insanı o işten soğutm değil ona yardımcı olma ve kendini geliştirmesine yardımcı olur.
bence siz ilk önce bu konular hakkında biraz bilgi edinin..

çalışmaya gelince gerekn yorumları arkadaşlar yapmışlar

bu kadar çok yazdığım için ilk önce konunun sahibinden sorna tüm grafikerler.net ailesinden özür diliyorum fakat bu arkadaşın yaptığı yorumdan oldukça rahatsız oldum

artdevil sana katiliyorum.. :kiss1:
güzel olmayan birseyede güzel demek bence insanlari yanıltmaktır
ve yanlış yönlendirmektir.
zevkler ve renkler tartışılmaz fakat

gerçek bir grafiker her zaman daha güzelini görmek ister, güzelini yapmak ister....kişi kendinden bilir mesela ben :rofl:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo anlaşılır ve şık olmalı kullandığınız font yanlış çok karmaşık.
Daha anlaşılır bir font olabilir.Ve çizdiğiniz şekilde kaybolmuş bence olmamış:(

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok basit görünüyor diğer profesyonel logoları incelemenizi öneririm.