Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ders: elma (Adobe Illusrator Dersleri)

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 saattir Illustratorun tutorial cd sini izliyorum. Tamam o da super anlatiyor ama arkadasim sen bir sayfada anlatmissin benim ogrenmeye calistigim seyi.

Eline saglik. Yine ne varsa Turklerde var

Duzeltme: Konuyu ilk gorunce aradigim sey sandim. Aslinda degilmis.

Ornegin Photoshop ta bir resmin kenarlarini secmenin bir cok yolu var. Mesela magic wand da tolerans i ayarlayarak elmanin uzerine tiklarsaniz butun yesil alan dolayisiyla butun elma secilmis olacak, ardindanda stroke ayarini yaparsiniz.

Yada yine magic wand la arka fondaki beyaz alani secip sonra deselect yaparak butun elmayi sapiyla copuyle beraber secebilir sonrada stroke ayarlayabilirsiniz. Bunu illustratorda yapmak mumkun degilmi? Illaki elmanin etrafinda cizgimi cizmemiz gerekiyor? Ne kadar cizerseniz cizin orjinal fotodaki gibi olmayacak. bunun kolay bir yolu yokmu.

Elma belki kolay ama kenarlari girintili cikintili nesneler icin bu "pen tool" ile cizgi cizerek kenarlari secme olayi cok zahmetli.

Varmi bunun bir kolay yolu?
Ben daha yeni ogrenmeye basladim illustrator u. Sorum cok basit olabilir.
Eger bunun bir cevabi varsa lutfen o da benim anlayacagim derecede basit olsun :)

Saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çok güzel açıklayarak öğretici bi anlatım olmuş..emeğinize sağlık:clapping::clapping:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
2 saattir Illustratorun tutorial cd sini izliyorum. Tamam o da super anlatiyor ama arkadasim sen bir sayfada anlatmissin benim ogrenmeye calistigim seyi.

Eline saglik. Yine ne varsa Turklerde var

Duzeltme: Konuyu ilk gorunce aradigim sey sandim. Aslinda degilmis.

Ornegin Photoshop ta bir resmin kenarlarini secmenin bir cok yolu var. Mesela magic wand da tolerans i ayarlayarak elmanin uzerine tiklarsaniz butun yesil alan dolayisiyla butun elma secilmis olacak, ardindanda stroke ayarini yaparsiniz.

Yada yine magic wand la arka fondaki beyaz alani secip sonra deselect yaparak butun elmayi sapiyla copuyle beraber secebilir sonrada stroke ayarlayabilirsiniz. Bunu illustratorda yapmak mumkun degilmi? Illaki elmanin etrafinda cizgimi cizmemiz gerekiyor? Ne kadar cizerseniz cizin orjinal fotodaki gibi olmayacak. bunun kolay bir yolu yokmu.

Elma belki kolay ama kenarlari girintili cikintili nesneler icin bu "pen tool" ile cizgi cizerek kenarlari secme olayi cok zahmetli.

Varmi bunun bir kolay yolu?
Ben daha yeni ogrenmeye basladim illustrator u. Sorum cok basit olabilir.
Eger bunun bir cevabi varsa lutfen o da benim anlayacagim derecede basit olsun :)

Saygilar

Magic Wand çizim aracıdeğil dolayisı Stroke veremezsınız... Yeniyim diye bilirtiniz, Pen Tool kullanamıyorsunuz, yani kenarlar tırtırlı bir görüntü oluyor... ilk önce tertemiz Pen Rool ile bir çizim yapmayi öğrenmelisiniz... o zaman PEn Tool ile tırtırlı görüntü olmayacak

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
çok yararlı bir anlatım olmuş paylaşım için teşekkürler...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben teşekkür ediyorum:) iyi dersler

ReasonToPain

🌱Yeni Üye🌱
bende yaptığın çalışmanın resimleri açılmıyor . bendemi bi problem yoksa linkleremi bi sorun var ilgilenirsen sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

ReasonToPain

🌱Yeni Üye🌱
hyr onu demiyorum. Senin eklediğin tutorialın resimleri açılmıyor. Hepsinin yerinde X işareti çıkıyor. Yazılar war ama altlarında uyguladığın resimleri yok :S