GamsIzVeZir
🏅Acemi Tasarımcı🏅
2 saattir Illustratorun tutorial cd sini izliyorum. Tamam o da super anlatiyor ama arkadasim sen bir sayfada anlatmissin benim ogrenmeye calistigim seyi.
Eline saglik. Yine ne varsa Turklerde var
Duzeltme: Konuyu ilk gorunce aradigim sey sandim. Aslinda degilmis.
Ornegin Photoshop ta bir resmin kenarlarini secmenin bir cok yolu var. Mesela magic wand da tolerans i ayarlayarak elmanin uzerine tiklarsaniz butun yesil alan dolayisiyla butun elma secilmis olacak, ardindanda stroke ayarini yaparsiniz.
Yada yine magic wand la arka fondaki beyaz alani secip sonra deselect yaparak butun elmayi sapiyla copuyle beraber secebilir sonrada stroke ayarlayabilirsiniz. Bunu illustratorda yapmak mumkun degilmi? Illaki elmanin etrafinda cizgimi cizmemiz gerekiyor? Ne kadar cizerseniz cizin orjinal fotodaki gibi olmayacak. bunun kolay bir yolu yokmu.
Elma belki kolay ama kenarlari girintili cikintili nesneler icin bu "pen tool" ile cizgi cizerek kenarlari secme olayi cok zahmetli.
Varmi bunun bir kolay yolu?
Ben daha yeni ogrenmeye basladim illustrator u. Sorum cok basit olabilir.
Eger bunun bir cevabi varsa lutfen o da benim anlayacagim derecede basit olsun
Saygilar
Eline saglik. Yine ne varsa Turklerde var
Duzeltme: Konuyu ilk gorunce aradigim sey sandim. Aslinda degilmis.
Ornegin Photoshop ta bir resmin kenarlarini secmenin bir cok yolu var. Mesela magic wand da tolerans i ayarlayarak elmanin uzerine tiklarsaniz butun yesil alan dolayisiyla butun elma secilmis olacak, ardindanda stroke ayarini yaparsiniz.
Yada yine magic wand la arka fondaki beyaz alani secip sonra deselect yaparak butun elmayi sapiyla copuyle beraber secebilir sonrada stroke ayarlayabilirsiniz. Bunu illustratorda yapmak mumkun degilmi? Illaki elmanin etrafinda cizgimi cizmemiz gerekiyor? Ne kadar cizerseniz cizin orjinal fotodaki gibi olmayacak. bunun kolay bir yolu yokmu.
Elma belki kolay ama kenarlari girintili cikintili nesneler icin bu "pen tool" ile cizgi cizerek kenarlari secme olayi cok zahmetli.
Varmi bunun bir kolay yolu?
Ben daha yeni ogrenmeye basladim illustrator u. Sorum cok basit olabilir.
Eger bunun bir cevabi varsa lutfen o da benim anlayacagim derecede basit olsun
Saygilar
Moderatör tarafında düzenlendi: