Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ders Kaynağı

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar elinde sağlam e-kitap yada linkleri çalışan video dersleri bulunan herhangi bir kaynak arıyorum. Açıkcası yaklaşık 3 aydır kendi kendime çözmeye çalışıyorum programı fakat çözemediğim yerleri çok fazla. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanalöğretimden eğitim setini al ne uğraşcan gidipte kursuna 1 ton para vermektense veya gidipte dandik dündük 35-40tl ye kitap almaktan iyidir.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başka bilinen meşhur bir kaynak varmı ?

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Türkçe sitelerden pro ders veren görmedim ama o eğitim setini aldım TV de çıkan bazı reklam uygulamaları var çok professional dersler var bence al.yoksa yabancı kaynaklarda bol ders var oradan öğrenirsin.
Kuşak Reklam
Bant Reklam
Fragman yapımları
Jenerik reklam
stv logo animasyonu falan
pro patlama efekti falan var
daha bir sürü uygulama var ben şuan düz grafikten animasyona geçtim ve çok güzel öğreniyom set muthiş.

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam ev yani kendi imkanın ile bir yere kadar öğrenirsin , profesyonelleşmek için gerekli kursu alman gerekiyor , internetten cd sipariş verip almana gerek yok zaten o adamlar yabancı kaynaklardaki dersleri izleyip -ezberleyip türkçe olarak kendi sunup satıyorlar ve pek bir tadı yok ince detayları yok , bir kursa gidip adobe sertifikasınıda alıp kendini oldukça geliştirebilirsin.

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tv deki bazı reklam uygulamaları var bunların yapımı 30-40-60dk arasında değişiyor hemen hemen her bir efekti öğreniyorsun bi videolara bak daha bir sürü uygulama var bunları öğrendikten sonra gerisi senin yaratıcılığına kalmış birşey kurslar farklı bir dersmi veriyor.ben ıllustratoru bu sitedeki eğitim setinden öğrendim.Kurstaki hocalar nerden öğrenmiş kendi kendinemi onlarda yabancı kaynaklardan öğrenmiştir.Bu eğitim setleri öle dandikdundik değil ince detayına kadar anlatılmış snaki adama dibinde ders anlatıyor o gibi düşün.After Effects CS5 22 SAAT TÜRKÇE ANLATIM VIDEO Sanal Öğretim

Eğitmenin altınadaki videoların yapımı var :)