Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ders: Paskalya Yumurta Çizimi 3D (Adobe İllustrator)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Map art tan seçtiğim şekilleri OK a bastığımda yumurtanın üzerinde göremiyorum.Nedeni ne olabilir?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
map art paletine geldıktan sonra surface yazı olması lazım. Burada objenin her tarafları görebilirsin... Mesela derste 3 taraflı obje. 1 of 3 - arka; 2 of 3 - alt kısmı, 3 of 3 - ön; bu durumda 3 of 3 seçiyoruz daha sonra symbol seçiyoruz. symbol seçtikten sonra photoshop programda gibi küçültüp büyütebiliriz, ya da istediğimiz yere taşıyabiliriz. Ama dikkatli olmak azım. symbol gri yerleri dokunmasın. Deneme yaptıktan sonra anlarsın.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tatlım çok sevimli bir ders oldukçada faydalı emeğine sağlık...

ReasonToPain

🌱Yeni Üye🌱
Bende yumurtayı yatırdım ama o çizgiyi bi türlü yan yatıdamadım orasını biraz daha ayrıntılı olarak anlatırsan sevinirim. Eline sağlık. teşekkürler

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler kasta095 Ai yi Daha Önce Ögrenmeye Çalıştım ama Okuldan Dolayı üzerinde duramamıştım İnş. Derslerin sayesinde Tekrar sıfırdan başka imkanı bulucam..
Kolay gelsin.

' Aqua

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok guzel anlatım... Teşekkurler

cnn_hrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha bu gün kurdum programı ve çizgiye 3D efecti haricinde hiçbirini uygulayamadım:(

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzewl bir çalışma yalnız bende bir sorun var resimi 3d map arttan yüklemeye çalışıorum ama program kitleniyor çok eski bir sistemde diil cs5 var bende shu an pc deki ram de 2 gb neden olmuş olabilir