Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmaz böyle bir güzellik hayran kaldım valla, bir freehand kullanıcısı olarak illistrator'e geçmeye tırsıyorum ama çok tatlı bir program bunun kolaylıklarını nasıl öğreneceğim. kasta süpersin bu arada...
olmaz böyle bir güzellik hayran kaldım valla, bir freehand kullanıcısı olarak illistrator'e geçmeye tırsıyorum ama çok tatlı bir program bunun kolaylıklarını nasıl öğreneceğim. kasta süpersin bu arada...
1. madde görüntü sanki ikiye bölünmüş, öyle değil mi? üst olan bölge üzerine mash tool kullanıyoruz.. yani sol üst köşeye bir kere tıklıyoruz. renk palentinden açık bir renk tonu seçiyoruz.
aynı şekilde alta olan dörtgen üzerine mash tool uyguluyoruz...
mash tool kulanımı siz illustrator soru ve sorunlarınız konu içersinde bulabilirsiniz...
Mash Tool - Gradient Tool gibi bir araç... İllustrator CS 3 programda gradient sadece Linear ve Radial bir özelikleri var... ama Mash Tool istediğiniz yönde renklendırme yapabilirsiniz...
bildiğim kadarı ile illustratorde çoğu çizimler Mash Tool sayende yapılıyor...
Kısacık bir çalışmanın sonucu..Sayende bir konudan birçok şey ögrendim tabi acemiligim su anda devam ediyor..Bu yaptıgım çalışma bana ögrettiklerinizden dolayı size armaganımdır cok teşekkürler tekrar :smile:
Kısacık bir çalışmanın sonucu..Sayende bir konudan birçok şey ögrendim tabi acemiligim su anda devam ediyor..Bu yaptıgım çalışma bana ögrettiklerinizden dolayı size armaganımdır cok teşekkürler tekrar :smile: