Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dershane Gazete Reklamı

xyzcoordinates

🌱Yeni Üye🌱
profesyonel bir fotoğraf çekimi yapmışsınız, ışık gölge oranı mükemmel, telefon işaretini de çok başarılı çizmişsiniz, ellerinize sağlık

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
çocuk dışında herşey güzel olmuş neden diye sorarsan çocuk öğrenciye benzemiyor bi kere sanki LCW nın ceketinin pozunu veren mankene benziyo :s tabiki bu şahsi fikrim başarılarının devamı dilerim

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Ya o dekupe ne öyle bu tasarıma o dekupe hiç yakışmamış ne alaka :)

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
çocuk dışında herşey güzel olmuş neden diye sorarsan çocuk öğrenciye benzemiyor bi kere sanki LCW nın ceketinin pozunu veren mankene benziyo :s tabiki bu şahsi fikrim başarılarının devamı dilerim

Açıkçası ben de öyle düsünmüstüm fakat dershanenin birebir öğrencisi imiş çocul el mahkum yapmak zorunda kaldık :)

Omer1986

🌱Yeni Üye🌱
Emegine ve ellerine saglik diyorum, sadece o fotoshop hatasida olmasa gercekten 10 uzerinden 9.5 alacak bir calisma..

beykozlu1908

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet yaptığınız dekupe bazı tasarımlarda gayet hoş durabilir ama sizin tasarımda o şekilde olmamış bence. Etrafına beyaz çizgi çekerseniz belki biraz kamufle olabilir diye düşünüyorum

inci_grafi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.incigrafik.com
Çalışma güzel olmuş fakat 5 dakika resmi dekupe edip öyle kayıt etseydin daha iyi olurdu emeğine sağlık...