Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Desen Tasarım Hakkında

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar. Kumaşların üzerine uygulanan desen tasarımlarıyla ilgili nasıl bir yol izlemem gerek bilginiz var mı acaba? Çiçek desenleriyle ilgili daha çok çalışma yapmayı düşünüyorum. İllustrator'de pattern olarak çizip JPEG olarak kaydetsem bu yeterli olur mu acaba? Bilgilendirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

Benzer konular

tolgahan038

🏅Acemi Tasarımcı🏅
desenlerin tekrarlı kullanımları için paterni tercih edebilirsin evet ama, jpeg olarak neden kaydedeceksin anlamadim, vektörel çalışmalarda her zaman iyi sonuç alırsın

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Elifsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
desenlerin tekrarlı kullanımları için paterni tercih edebilirsin evet ama, jpeg olarak neden kaydedeceksin anlamadim, vektörel çalışmalarda her zaman iyi sonuç alırsın

Ben şuan eğitim gördüğümden dolayı kendimi de geliştirmek adına hemde bir tanıdığımıza yardımcı olmak için kumaş ithalatı yapan firma sahibine görmesi için JPEG olarak göndereceğim. Normalde desen tasarımlarını dışarıdan alıp kumaşçıda işletiyorlarmış çünkü

tolgahan038

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uygulamayı o şekilde yapıyorsun diye algıladım, tabiki jpeg olabilir, yalnız şunu alışkanlık haline getirmelisin, işlerini kim olursa olsun gönderirken düşük çözünürlükte gönder, emeğine yazık olur ;)