Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Desinatör maaşı

Deshiphre

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, ben 3 senedir bir firmada çalışıyorum. İlk girdiğim de tecrübesizdim sadece okuldan öğrendiklerim fakat şu anda kendimi gayet başarılı görüyorum zaten söylenenler de o yönde. Zam yapılacak fakat ne kadar zam yapılacağı konusunda bir fikrim yok ve ben şu anda aldığım maaşın(2000TL) 1000 TL fazlasını istemeyi düşünüyorum. Sizce normal midir yoksa abartı mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
3 senedir çalışmak, 2000 maaş alabiliyorken 1000 lira zam istemek. Tebrik ederim.
Hayırlısı olması dileklerimiz ile.

Sonucu bekliyor olacağız.

Deshiphre

🌱Yeni Üye🌱
Biraz fazla geldi herhalde 1000 TL ama şöyle düşünün benim bi çok desinatör arkadaşım 2500 TL maaş ile işe başlıyor ve günde sadece 4 5 desene anlaşıyorlar ben ise günde yeri geliyor 20 tane desen yapıyorum yeri geliyo 5 tane de yapıyorum

Ben 3 senedir burdayım düşünün ki daha işe başlangıç maaşına bile ulaşamadım :)

kurtçoban

🌱Yeni Üye🌱
Genel olarak sektördeki bu çarpıklık insanı gerçekten üzüyor. Biz grafikerleri resmen proje bazlı çalışmaya itiyorlar. Tek bir projeden kazandığım para maaşımla hemen hemen eş değerde. Bu da ne anlama geliyor, çalıştığın firmada sen ayda 15-20 adet arası aynı projeyi bitiriyorsun ve bundan senin karın %5. Tabiki firmanın giderleri var, o, bu, şu var. Ama verilen emekte %5 değildir. Neyse konuyu dağıtmayayım, bence istemelisiniz kesinlikle. Kovulmak gibi bir korkunuz veya böyle bir olasılık yoksa istemelisiniz. O sizden nasıl iş istiyorsa, sizde ondan karşılığını istemelisiniz. Verdiğiniz emeğin karşılığı gerçekten firma içerisinde 3000 tl ise 3000 tl istemelisiniz. Hatta gaza geldim bende zam isteyeceğim bugün.
İyi çalışmalar.

lga

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim düşünceni destekleyenlerdenim neden dersen çalşıtığın işyeri emek karşılığında çalışıyor ve orda emek veren sensin tükkkan onların diye emeğini sömürmelerine izin verme hemide 3000 bin çok makul bi rakam gerisini düşük maaşla çalışnlar düşünsün bende mezun olalı 3 yıl oldu bende 2750 alıyom ve senin kadarda iş çıkarmıyorum..

busra161

🌱Yeni Üye🌱
grafikerliği bu okuduklarımdan sonra bırakıyorum. yeni mesleğim desinatörlük :.(

Deshiphre

🌱Yeni Üye🌱
Destek verdiğiniz için teşekkür ederim ama yeni bi sorunum var artık işler o kadar durdu ki bi anda hatta yaklaşık 15 kişi işten çıkarmak zorunda kaldık şu anda afallamış durumdayım :(

yalanciborsacio

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben,
Dokuz Eylül Üniversitesi Halı, Kilim ve Eski Kumaş Desenleri bölümünü kazandım ama bölüm hakkında pek bir bilgim yok ayrıyetten Antalya Akdeniz Üniversitesi seramik bölümünü kazandım ikisi arasında o kadar kararsızım ki seramik istiyorum aslında ama bu halı kilimin iş olanaklarını bilmiyorum

yigitmurat

🌱Yeni Üye🌱
bende okuduklarımdan sonra grafik tasarıma son yasasın desinatör :)

hidir6262

🌱Yeni Üye🌱
bende 2200 alıyorum yandan iş çiziyorum maaşı ikiye katlıyorum yandan iş yapmak çok güzel hepinize tafsiye ediyorum hıdır..