Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendi adıma logo düşünürken bulamadım saçmalayayım derkende böyle birşey çıktı ortaya. ağzını yüzünü düzeltincede (gerçi düzgün bir ağız ve yüz değil ama ) sonuç bu oldu
iş yerindeki bilgisayarımda uçuk fontlar yok bunu anca buldum. evde verecem ben o forta bir ayar hayvanın ağzına gelince çok konuşuyordu onun için çıkardım
değişik bi tarz güzel bence. yazıyı bir boynuzdan diğer boynuza ortalasaydın... birde üst çenesi var zaten. alt çene olmadığı için ağız konmazdı galiba. ama bi alt çene yapabilirsin. başarılı...
insanlardaki su seytan merakını anlamıyorum ya bırakın seytanı binbir kılığa soktunuz hani oda cıkıp benim seklim semalim söyledir demiyor sonucta kisisel logon olcak begendiysen sorun yok fazla karizmatik buldum
insanlardaki su seytan merakını anlamıyorum ya bırakın seytanı binbir kılığa soktunuz hani oda cıkıp benim seklim semalim söyledir demiyor sonucta kisisel logon olcak begendiysen sorun yok fazla karizmatik buldum
yok bu kişisel logom değil kullanmıyorum bile. ofiste boş kaldığım bir anımda cansıkıntısından çizdim bunu. öyle duruyor) kişisel logom avatarımdaki kalem şeklindeki roket)
Yani hayvanın çenesi yok sen gözünemi takıldın. hangi tarafı tamki garibin bunu can sıkıntısından yaptım bende biraz tatto tasarımı merakı var bu konuda bir kaç çizimim daha var bu sitede. bir kaçış noktası diyebiliriz buna
yusuf yanındaki arkadaş seni baya bi etkilemiş (selim) onunda çizimlerini iyi biliriz ama yakışır hani güzel eeee parça bütün ilişkisi aktif medyaya burdan slm lar
yusuf yanındaki arkadaş seni baya bi etkilemiş (selim) onunda çizimlerini iyi biliriz ama yakışır hani güzel eeee parça bütün ilişkisi aktif medyaya burdan slm lar