Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devlet Meteoroloji İşleri Logo Yarışması Sonuçlandı
gerçekten inanılmaz. benim bu yarışmadan ve sonuçlarından yeni haberim oldu. dereceye giren eserleri görünce iyiki katılmamışım diyorum. eser sahiplerini rencide etmek istemem asla. fakat bundan daha iyi işlerin olabileceğini hatta olduğunu düşünüyorum. ama ne yazıkki ülkemizde işi hakkıyla yapanlar değil başka şeyleri iyi yapanlar bi yerlere geliyor. yazık.
baskılı işlerde kullanıldığı zaman çamur gibi çıkacağı aşikar. ayrıca tasarım olarakda hiç bi şekilde cezbetmiyor. bunu seçen kurulun mesleğinin ne olduğunu merak ettim doğrusu.
1. neden yok, acaba kime gitcek o para daha sonra. yarışmaya katılıp derece alamayan logolardan bir benzer çalışma çıkartılıp, eş ahbaba peşkeşmi çekilecek diye merak içindeyim. Keşke logomu tescillettirseydim...
1. neden yok, acaba kime gitcek o para daha sonra. yarışmaya katılıp derece alamayan logolardan bir benzer çalışma çıkartılıp, eş ahbaba peşkeşmi çekilecek diye merak içindeyim. Keşke logomu tescillettirseydim...
Çok doğru söylüyorsun. İnsanın tahammül noktası sınanıyorcasına ne söylense boş. Bu tür yarışmalarda logoyu tescil ettirmek her zaman yarara olacaktır.