...
şahsım adına, böyle bir yarışmayı -ki yarışma bile değilmiş- buraya taşıdığımdan dolayı hepinizden özür dilerim.
Böyle düşünmemelisiniz.. Sayende herkes içini dökebilme fırsatı buldu.. Bilâkis çok iyi yaptınız..
...
şahsım adına, böyle bir yarışmayı -ki yarışma bile değilmiş- buraya taşıdığımdan dolayı hepinizden özür dilerim.
haklısınız. yalnız umarım ironi nedir biliyorsunuzdur.
öbür taraftan muzdaripliğim şu sebepten ileri gelmektedir, milyar dolarlık cirolara, kârlara yön veren bu kurumda memur zihniyetinden kurtulamamış bürokratların yönetimi altında olmak.
zaten olay aydınlandığına göre bu işi profesyonel anlamda yapan tasarımcıların katılmayacağını düşünüyorum, kurum içine gelirsek, onlardan da bir katkı geleceğini sanmıyorum. en son tanıdıkları bir ajansa gidip logo siparişi vereceklerdir.
1. zafer bey bizi de arasın xD
2. ödülü belli olmayan yarışma kadar saçma birşey olabilir mi ? ( çam sakızı çoban armağanı demesinler sonra, benim açımdan hava meydanlarından birine adımı versinler maddi bir şey istemem )
3. ilk 5 e gireni cagıracaklarmış .. bu ne! gel deyince gelcez, git deyince gidicek miyiz ? ( ilk 5 oraya kadar zahmet edip neden gelsin onların hizmetinin karşılığı var mı ? zaten akillarinda bir logo varsa digerleri neden gelsin .
4. Juri de hıncal uluçu göremedim çok kalabalık ve tamamı görsel uzmanların oldugu bir liste vardı ... böyle juri dostlar başına ..
tabiki zafer bey beni de arayıp bu soruları aydınlatmassa yarışmaya katılmamNOKTA
İsteyen tasarımcı arkadaşlara DHMİ işleyişi, vizyonu, misyonu, faaliyet alanları hakkında yardımcı olabilirim. İlgilenen arkadaşlara başarılar.
Hadi Ol...
Font hariç birinci logo çok güzel. Ellerinize sağlık.
böyle bir ikilem belirsizlik olurmu böyle şeylerin yayınlanmaması daha hayırlı esere ve emeğe saygı lütfen