Nçizane düşüncem;
Görüntü başarılı ama ifade ettiği çağrışımı tam alamadım sanki, yani hani yok oluşmu, yoksa oluşumumu temsil ediyo, yada görsel bir geçiş ve maniplasyon tarzında bişeymi anlayamadım? Değişimi simgeliyo ama daha çok bana ses efektinini veya bir patlama efekti hani filmlerde olurya plazma (genelde yeşil), atom (genelde sarı), hidrojen (genel anlamda uçuk mavi ve beyaz), nebula (genelde mavi, yeşil ve turkuaz renklerinde) patlamasının merkezini filan gösterirken ki gibi bir çağrışım yaptı bende. Yada ben yanlış bakıyorum ve görüyorum...
İlginç, düşündürücü, başarılı ve güzel diye düşünüyorum. Sanırım amacını bulmuştur...
Başarılarının devamını dilerim..
Not: şu noktada renk konusunda fatih şunu söylemek istedi sanırm; Çünkü mavi elektriği ve elektronları temsil eden bir renktir, Yeşil bilgisayarın üretiminden buyana ekran ve monitörlerde kullanılan ve tag girişleri, cod girişleri gibi basit etkili alanlarda tek renklerden en basit elde edileni ve gözü yormadığı için kullanılanılır genelde. Buda Yeşili biraz bilgisayar tanımlı olmasını sağlayan sebep sanırım. Sarı daha çok patlama, güneş veya nadirde olsa ses sistemleri reklamlarında (afişlerinde) gördüğüm tarzda bir renk ve hızı, gücü, ve şiddeti kırmızıya döndürülerek anlatılan bir renktir. Sanırım fatih bunu kastetti!!
Ama arkadaşımız çalışmasında kendine has bir renk kullanarak bu tabuyu başarılı bir biçimde yıkmış bence...