Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Digital Man

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sinema afişi tarzında bir çalışma. 1 ve 0'ların yapımında illustratorden destek aldım. Sembol özelliği sayesinde işimi baya kolaylaştırdı. Çalışmada figür olarak kendi fotoğrafımı kullandım. Fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Digital_Man_by_antinkuntinskywalker.jpg

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence renk problemi var
Dijital dünya renkleri kullansaydın sanırım başarılı olurdu

Ellerine sağlık

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Digital dünya renkleri mi?
Matrix'deki gibi mi.:)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Yani matrixteki gibi değil o zamanda matrixe benzer diye yorum gelir.
Ama mavi tonları idealdir diye düşünüyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Pekii bu çalışmanız bir afiş mi yoksa sadece deneme amaçlı dijital bir çalışma mı?

Yani matrixteki gibi değil o zamanda matrixe benzer diye yorum gelir.
Ama mavi tonları idealdir diye düşünüyorum

Peki pembe dijital dünya için kabul görmüyor mu? Ya da yeşil? :D İlk defa senden duyuyorum bu tanımlamayı Fatih...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Peki pembe dijital dünya için kabul görmüyor mu? Ya da yeşil? İlk defa senden duyuyorum bu tanımlamayı Fatih...

Ya tabikide değil ama genelde mavi renk teknolojiyi daha iyi tanımladığı için öyle bi tanımlama yaptım :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya tabikide değil ama genelde mavi renk teknolojiyi daha iyi tanımladığı için öyle bi tanımlama yaptım :)

Ozaman yanlış bir kelime kullanmışsın diyelim biz buna. Çünkü teknoloji sadece dijitalden ibaret değildir. Tekerleğin icadı da teknolojik bir buluştur.

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Yani tam ifade edemedim söylemek istediğimi :)

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence başarılı bir çalışma yanlız yazının tam ortada oluşu ve yazı karekteri büyüklüğü işi bozuyor.

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmayı afiş bölümüne yüklemiştim diye hatırlıyorum. Acaba bir yanlışlık mı yapmışım. Bu bir ödev çalışması değil.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nçizane düşüncem;

Görüntü başarılı ama ifade ettiği çağrışımı tam alamadım sanki, yani hani yok oluşmu, yoksa oluşumumu temsil ediyo, yada görsel bir geçiş ve maniplasyon tarzında bişeymi anlayamadım? Değişimi simgeliyo ama daha çok bana ses efektinini veya bir patlama efekti hani filmlerde olurya plazma (genelde yeşil), atom (genelde sarı), hidrojen (genel anlamda uçuk mavi ve beyaz), nebula (genelde mavi, yeşil ve turkuaz renklerinde) patlamasının merkezini filan gösterirken ki gibi bir çağrışım yaptı bende. Yada ben yanlış bakıyorum ve görüyorum...

İlginç, düşündürücü, başarılı ve güzel diye düşünüyorum. Sanırım amacını bulmuştur... :)

Başarılarının devamını dilerim..

Not: şu noktada renk konusunda fatih şunu söylemek istedi sanırm; Çünkü mavi elektriği ve elektronları temsil eden bir renktir, Yeşil bilgisayarın üretiminden buyana ekran ve monitörlerde kullanılan ve tag girişleri, cod girişleri gibi basit etkili alanlarda tek renklerden en basit elde edileni ve gözü yormadığı için kullanılanılır genelde. Buda Yeşili biraz bilgisayar tanımlı olmasını sağlayan sebep sanırım. Sarı daha çok patlama, güneş veya nadirde olsa ses sistemleri reklamlarında (afişlerinde) gördüğüm tarzda bir renk ve hızı, gücü, ve şiddeti kırmızıya döndürülerek anlatılan bir renktir. Sanırım fatih bunu kastetti!!

Ama arkadaşımız çalışmasında kendine has bir renk kullanarak bu tabuyu başarılı bir biçimde yıkmış bence...

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu çalışmayı afiş bölümüne yüklemiştim diye hatırlıyorum. Acaba bir yanlışlık mı yapmışım. Bu bir ödev çalışması değil.

Çalışma afiş mi diye size sormuştum? Deneme ya da serbest çalışma değil mi?

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet bu serbest bir çalışma çünkü kendim için yaptım. Anlamadığım afiş bölümünde pek çok ödev çalışması yerli yerinde dururken benimkiler neden sağa sola kaydırılıyor.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet bu serbest bir çalışma çünkü kendim için yaptım. Anlamadığım afiş bölümünde pek çok ödev çalışması yerli yerinde dururken benimkiler neden sağa sola kaydırılıyor.

Eğer afiş olmayan ödev, deneme ya da serbest çalışma görürseniz lütfen ihbar butonu kullanarak yönetime bildiriniz. Bu size özel yapılan bir uygulama olmayıp forum arşivinin daha düzenli olması için bir arşivleme yöntemidir.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Nçizane düşüncem;

Görüntü başarılı ama ifade ettiği çağrışımı tam alamadım sanki, yani hani yok oluşmu, yoksa oluşumumu temsil ediyo, yada görsel bir geçiş ve maniplasyon tarzında bişeymi anlayamadım? Değişimi simgeliyo ama daha çok bana ses efektinini veya bir patlama efekti hani filmlerde olurya plazma (genelde yeşil), atom (genelde sarı), hidrojen (genel anlamda uçuk mavi ve beyaz), nebula (genelde mavi, yeşil ve turkuaz renklerinde) patlamasının merkezini filan gösterirken ki gibi bir çağrışım yaptı bende. Yada ben yanlış bakıyorum ve görüyorum...

İlginç, düşündürücü, başarılı ve güzel diye düşünüyorum. Sanırım amacını bulmuştur... :)

Başarılarının devamını dilerim..

Not: şu noktada renk konusunda fatih şunu söylemek istedi sanırm; Çünkü mavi elektriği ve elektronları temsil eden bir renktir, Yeşil bilgisayarın üretiminden buyana ekran ve monitörlerde kullanılan ve tag girişleri, cod girişleri gibi basit etkili alanlarda tek renklerden en basit elde edileni ve gözü yormadığı için kullanılanılır genelde. Buda Yeşili biraz bilgisayar tanımlı olmasını sağlayan sebep sanırım. Sarı daha çok patlama, güneş veya nadirde olsa ses sistemleri reklamlarında (afişlerinde) gördüğüm tarzda bir renk ve hızı, gücü, ve şiddeti kırmızıya döndürülerek anlatılan bir renktir. Sanırım fatih bunu kastetti!!

Ama arkadaşımız çalışmasında kendine has bir renk kullanarak bu tabuyu başarılı bir biçimde yıkmış bence...

Respot çok güzel yorumlamışsın tebrik ederim..

Çalışmaya gelince benim hoşma gitti fakat Dijital anlamda çağrışım yaptıracak materyalleri arttırabilirdin ki bu şekilde dijital adam sıfatını daha da bütünleyici olurdu. Bu haliyle bile gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık...

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet şuana kadar aldığım eleştirilere bakarak daha da geliştirilmesi gereken bir çalışma olduğunu görüyorum. İnsan bazen bir çalışmayı tamamlıyıp geriye yaslandıktan sonra "tamam bu oldu" diyor ama bazı kusurlar ancak sonradan gözüne gözükmeye başlıyor.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Respot çok güzel yorumlamışsın tebrik ederim..

Çalışmaya gelince benim hoşma gitti fakat Dijital anlamda çağrışım yaptıracak materyalleri arttırabilirdin ki bu şekilde dijital adam sıfatını daha da bütünleyici olurdu. Bu haliyle bile gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık...

Eyvalah kardeşim amaca hizmet ettiyse ne mutlu bana, ne mutlu emeği verene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...