Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dijital avrupa

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu logo artık öylesine kabak tadı verdi ki, belki 40 yerde çakmasını gördüm...

Meşhur logo bankası sitenin eski logosu : brands of the world
Sanıyorum site sahipleri de bu kadar çakmasından bıkmış olmalılar ki geçen yıl logolarını değiştirdiler.

brandsoftheworld_logo.gif

Lütfen kendiniz bir şeyler yapın. Önceleri kötü de olsa, sonra gerçekten sahipleneceğiniz ürünler çıkaracaksınızdır.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Sanıyorum site sahipleri de bu kadar çakmasından bıkmış olmalılar ki geçen yıl logolarını değiştirdiler.

Lütfen kendiniz bir şeyler yapın. Önceleri kötü de olsa, sonra gerçekten sahipleneceğiniz ürünler çıkaracaksınızdır.

Bende diyorum yabancı değil bu neyin logosuydu, teşekkürler Semih Taneri.

Benim yorumum da bu İğneyi kendine çuvaldızı başkasına

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Bende brands a baktım..Adamlar sıkılıp ''eh yeter artık başka bir logoyu yapın'' diye banner hazırlamışlar. Çok şekerdi :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
yanlız adamlar nebicim logo yapmışsa, hamburgerci bile kullanmış. neyse ki hamburgerci yorumlarınız diye bize iş göstermiyor. Hamburgerci'nin bile bir haysiyeti var...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yanlız adamlar nebicim logo yapmışsa, hamburgerci bile kullanmış. neyse ki hamburgerci yorumlarınız diye bize iş göstermiyor. Hamburgerci'nin bile bir haysiyeti var...

Onlarda hamburg'tan esinlenmişlerdir tamerim :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Tamerim cumartesi pasaport..Çay muhabbet gün kek börek çörek.. Haberleşelim. Bir logoda benim yapasım var ama neyse artık..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arkadaş, ben anlamıyorum sizi, bi cumartesi pazarımız var onu da çayla börekle mi geçireceğiz... hayır maziini bilmesem dicem bu hep böyleydi, ağzına bira neyin sürmezdi xD... ok gelirim büyük ihtimal. ararım cumartesi seni...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaş, ben anlamıyorum sizi, bi cumartesi pazarımız var onu da çayla börekle mi geçireceğiz... hayır maziini bilmesem dicem bu hep böyleydi, ağzına bira neyin sürmezdi xD... ok gelirim büyük ihtimal. ararım cumartesi seni...

Yaşlandık yahu artık..Ne birası :) Kibarca çay, kahve..Belki biraz meze..hani yanında %40 alkol lü ''Yeni'' tabiriyle kadim dostumuz, belki bir levrek ..