Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dijital baskı çalışması

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel görünüyor.Başarılar diliyorum.

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar genelde tüm dijitalcilerde bu tarz çalışma muhakkak duvarında olur çünkü müşteriye makinesinin baskı kalitesini göstermek için yani "BAKIN BENİM MAKİNEM NASIL KALİTELİ BASIYOR veya İŞTE MAKİNEM RENK GEÇİŞLERİNİ ÇOK GÜZEL VERİYOR DİYE" çünkü bazı kurumsal firmalar için çok önemli firmalar iş bastırmadadn önce iş yerindeki makineyi soruyor şimdi bence arkadaşa bu kadar yüklenilecek bir durum yok amacına uygun bir iş olmuş

ktembel

🌱Yeni Üye🌱
Katılıyorum çalışmalarda kesinlikle tasarım bilinci yok. Resimler indirilmiş, dekupe edilmiş ilgi, alaka ve estetik olmadan basit hatalı kolajlar yapılmış. Bolca da renk verilmiş. O yüzden direk eleştirilecek tarafları yok.

Açıkca beyan ediyorum hem matbaaların hem de dijital çıkışcıların özelleşmiş tasarım büroları yokken tasarım yapıyoruz diye ortaya çıkmaları sektörü mahvediyor bedavaya yapılan logolar - reklam çalışmaları ilk anda herkesin hoşuna gidiyor. Ama bunun geri dönüşü olmayınca müşteri de reklam denen şey gereksiz duygusu oluşuyor. Çünkü adama çalışmanın karşılığı müşteri olarak dönmüyor dönmez de. Tasarım denilen şeygogıldan telif hakları umursanmadan indirilmiş resimlerle yapılan garip kolajlar değil çünkü. Yanlış anlaşılmıyım burdaki eleştirim sektöre size değil sonuçta siz ekmek parası kazanmaya çalışıyorsunuz. Ama bir yandan da kendi ekmeğiniz baltalıyorsunuz.

Sanırım buradaki amaç; "Biz dijital baskıdan çok iyi ve canlı renkler alıyoruz". Amaç bunu göstermek ise evet başarılı.

Kolay gelsin.
/QUOTE]

bu satırlarıyazan arkadasa bire bir katılıyorum. bence baska da yorum uzerine yapılmaz sanıyorum.

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Özensiz olmuş gibi duruyo.
eline emeğine sağlık