Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital baskı makinası fiyat ve tavsiye

grafikerim34

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.ticari amaçlı olarak dijital baskı makinası almak istiyorum.ama bu konu hakkında hem teknik olarak hem fiyat olarak yardımcı olabilir misiniz?Kullanım amacım A3 ebatında prova baskı yapmak.engin bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar....

ataline

🌱Yeni Üye🌱
ATALİNE PHAETON SEIKO UD 3266E MODEL ÜRÜNÜN TEKNİK PARAMETRELERİ
Cihaz Model ATALİNE PHAETON UD-3266 E SERİSİ
Seiko Baskı Kafası Grubu SPT Baskı kafası Ataline Phaeton Seiko SII SPT 1020-35PL / 1440 Dpi
Baskı Kafa Sayısı 6 Adet SPT 1020-35PL Kafa
Maksimum Baskı Genişliği 3,200 mm (125.98 inch)
Phaeton Seiko Baskı Hızı Baskı Modu Standard Çıktı (m²/Saat)
Yüksek Kalite 2 Pass 075 m2 / Saat
Yüksek Kalite 3 Pass 058 m2 / Saat
Yüksek Kalite 4 Pass 044 m2 / Saat
Yüksek Kalite 6 Pass 029 m2 / Saat
Yüksek Kalite 8 Pass 021 m2 / Saat
Mürekkep Türü Türü Solvent Mürekkep
Rengi C , M , Y , K , Lc , Lm
Kapasite 5 Lt Her Bir Boya Tankı İçin
Kullanılan Malzeme Genişliği Maksimum 3300mm
Türü Vinil,Cam Filmi,Polyester,Fleks,Back-lit Film,vs.Rulo Malzeme yada Tabaka Malzeme
Otomatik Malzeme Besleme Sistemi Mevcut ( 80kg Maksimum Malzeme Ağırlığı )

Otomatik Temizleme Sistemi Pozitif ve Negatif Basınç Temizliği, Tıkanmayı Önleyen Flash Fonskiyonu
Önden Isıtma & Kurutma Sistemi UD-3266E Model Cihaz Üzerinde Mevcut
Tutucu UD-3266E Model Cihaz Üzerinde Mevcut
Baskı Arayüzü USB 2.0
Baskı Kafası Yüksekliği 2, 4, 6mm Üzerinde Malzeme Ayarlayabilme

RIP Yazılımı Maintop, UltraPrint, PhotoPrint, Topaz, Wasatch, Caldera
Giriş Gücü AC 220V ,50Hz/60Hz
Makine Ölçüsü Uzunluk 4,766 x Genişlik 1,160 x Yükseklik 1,350mm
Paket Ölçüsü Uzunluk 4,980 x Genişlik 1,140 x Yükseklik 1,620mm
Net Ağırlık 724 Kg
Brüt Ağırlık 1064 Kg

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
PARTNER KM 3204 / 3208 SERİSİ KONICA 512 14 PL MODEL ÜRÜNÜN TEKNİK PARAMETRELERİ
Cihaz Model İSTANBUL REKLAM = PARTNER KM-3204 / 3208 KONICA SERİSİ
KONICA 512 MN 14PL / 1440 Dpi
Baskı Kafa Sayısı 4 YADA 8 Adet
Maksimum Baskı Genişliği 3,200 mm

Yüksek Kalite 2 Pass 080 m2 / Saat
Yüksek Kalite 3 Pass 060 m2 / Saat
Yüksek Kalite 4 Pass 040 m2 / Saat
Yüksek Kalite 6 Pass 030 m2 / Saat
Yüksek Kalite 8 Pass 020 m2 / Saat
Mürekkep Türü Türü Solvent Mürekkep
Rengi C , M , Y , K
Kapasite 1 Lt ve 5 Lt Her Bir Boya Tankı İçin
Kullanılan Malzeme Genişliği Maksimum 3300mm
Türü Vinil,Cam Filmi,Polyester,Fleks,Back-lit Film,vs.Rulo Malzeme yada Tabaka Malzeme
Otomatik Malzeme Besleme Sistemi Mevcut ( 80kg Maksimum Malzeme Ağırlığı )

Otomatik Temizleme Sistemi Pozitif ve Negatif Basınç Temizliği, Tıkanmayı Önleyen Flash Fonskiyonu
ARKA & ORTA & ÖN ISITMA SİSTEMİ / Kurutma FANLARI
Baskı Arayüzü USB 2.0
Baskı Kafası Yüksekliği 2, 4, 6mm Üzerinde Malzeme Ayarlayabilme

RIP Yazılımı Maintop, UltraPrint, PhotoPrint, Topaz, Wasatch, Caldera
Giriş Gücü AC 220V ,50Hz / 60Hz
Makine Ölçüsü Uzunluk 4,600 x Genişlik 820 x Yükseklik 1,320mm
Paket Ölçüsü Uzunluk 480 x Genişlik 145 x Yükseklik 145 CM

Net Ağırlık 700 Kg
Brüt Ağırlık 900 Kg

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
ERKAN BEY ŞU YÜKSEK KALİTE 2 PASS 80 m2 Baskı modunu çok merak ettim gercekten hem iki pass olup hemde nasıl yüksek kalite oluyo merak ettim açıkcası kusura bakmayın... madem yüksek kalite diğer pass ları kullanmaya gerek yok ozaman öle değilmi sonucta bu makineyi alan hem hızlı bassın hemde güzel bassın ister bi açıklık getirirseniz sevinirim.iyi çalışmalar....

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
seyyyah'ın sorusuna cevap yok... Sallarken dilinde kemiği yok...

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Yüksek kalite 2 pas kişiye ve işe göre değişir..

2pas ile hızlı bassın bu kalite iyi diyen reklamcı arkadaşlarımızda var.
8pas ile baskı yapıp bu kalite iyi diyen reklamcı arkadaşlarımızda var.

Kalite olayı bakış açısına göre değişir.

enstantane53 arkadaşım Tüm gün bu forumda değilim, boş zamanlarımda mesaj yazıyorum..
(elimle yazıyorum kemik çok :) ......

Son düzenleme:

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
teşekkürler .
ancak ben buzamana kadar 2 pass ta sorunsuz 80m2 basan bi konica 14Pl makine görmedim bassa bile en fazla 2 hafta basar.
konica 14pl 8 kafa olan bi makinenin ideal olan baskı modu 4 pass saatte 40-45 m2 dir saatte 80m2 isteyen müşteri ikinci makineyi almalı (bence) :)
iyi çalışmalar..

onurturanli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.besiktaslife.com
bende mimaki jv3 vardı ilk aldığım zaman 2 passta baskı yapabiliyordum 2 ay sonra yapamamaya başladım o yüzden makine satmış olmak için reklam yapmayalım lütfen sonuçta satılan makinenin servisini de satan firma yapıcak konica kafa makine iyi olabilir ama 2 pass ta alıcağınız baskı kalitesiyle ancak çocuk kandırırsınız..

grafikerim34

🌱Yeni Üye🌱
abilerim arkadaşlarım biz normalde serigraf işi yapıyoruz.cam ve porselen baskı üzerine.ama müşterilerden gelen talep üzerine dijital makina almak istiyoruz.açıkcası çok detaylı bilgi sahibi değilim.şöyle söliyim A3 35x50 300-350 grama kadar baskı yapabilcek bi makina arıyoruz.

bu konuyla ilgili net bir bilgi verirseniz sevinirim.neye bakmamız lazım neye dikkat etmeliyiz.fiyat aralıkları nelerdir bu özelliklerdeki bi makinenin.?????

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bu konuyla ilgili net bir bilgi verirseniz sevinirim.neye bakmamız lazım neye dikkat etmeliyiz.fiyat aralıkları nelerdir bu özelliklerdeki bi makinenin.?????

yukarıda bahsedilen ürünler 320 cm.liktir.
siz eniyisi bir roland baskes alıp pırıl pırl baskılar yapın :) benim tavsiyem bu....

grafikerim34

🌱Yeni Üye🌱
yukarıda bahsedilen ürünler 320 cm.liktir.
siz eniyisi bir roland baskes alıp pırıl pırl baskılar yapın :) benim tavsiyem bu....
genelde bu dijital çıkış için linkteki makinaları kullanıyorlar.
https://www.xerox.com/digital-printing/printers/copiers/xerox-4595/trtr.html
bunla sizin sölediğinizin arasındaki fark nedir?ben mesela sticker a fantezi kağıda 300 gr kuşeye baskı yapıcam.dediğim gibi benim gördüklerim hep bu tarzda makinalar.xeroxdaki gibi.... !!!

bu uzun olanlar sizin dediğiniz gibi roland bas kes ler dış cephe için kullanıyormuş sölenenlere göre :S bi türlü çözemedim şu işi !!!

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
genelde bu dijital çıkış için linkteki makinaları kullanıyorlar.
https://www.xerox.com/digital-printing/printers/copiers/xerox-4595/trtr.html
bunla sizin sölediğinizin arasındaki fark nedir?ben mesela sticker a fantezi kağıda 300 gr kuşeye baskı yapıcam.dediğim gibi benim gördüklerim hep bu tarzda makinalar.xeroxdaki gibi.... !!!

öncelikle şunun altını çizmekte fayda var; önceki mesajlarda anlatımı yapılan makineler iç - dış mekan dijital solvent bazlı baskı makineleridir. son mesajınızda durumu netleştirmişsiniz ve size msü docuprint tarzı bir makine gerekliliği anlaşılıyor ve seçiminiz de oldukça isabetli kesinlikle bende size xerox 'u tawsiye ediyorum hem kullanım kolaylığı hemde baskı maliyeti bakımından vede teknik servis ve sarf malzemelerini de düşünürsek "xerox" için evet tam isabet derim

grafikerim34

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle şunun altını çizmekte fayda var; önceki mesajlarda anlatımı yapılan makineler iç - dış mekan dijital solvent bazlı baskı makineleridir. son mesajınızda durumu netleştirmişsiniz ve size msü docuprint tarzı bir makine gerekliliği anlaşılıyor ve seçiminiz de oldukça isabetli kesinlikle bende size xerox 'u tawsiye ediyorum hem kullanım kolaylığı hemde baskı maliyeti bakımından vede teknik servis ve sarf malzemelerini de düşünürsek "xerox" için evet tam isabet derim
en azından bunu duymak güzel oldu :) ne aradığımızı bulduk.peki bunlarda dikkat etmemiz gereken herhangi bi unsur varmıdır?ne biliyim mesela toneri kartuşu baskı kalitesi v.s. model olarak sizin beğendiğiniz önereceğiniz herhangi bi model varmıdır?

gkhnmetin

🌱Yeni Üye🌱
bende hp ps 800 var ripsiz direkt programlardan baskı yapabiliyorsun.ekstra aparat kullanarak doldurma boya ile boya maliyetini sıfıra yakın hale getirdik.ben kullanmıyorum makinayı.toplasan 3rulo mal basmadı.sıfırdan farkı yok.laminasyon makinasıyla beraber çok uygun fiyata veriyorum.ilgilenirsen 0542 341 81 92

mmetinakalin

🌱Yeni Üye🌱
Xerox 7500 phaser laser printer senin işini fazlası ile görür. Fiyatı da uygun.

straus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ne almaya karar verdin bilmiyorum ancak sitede yazdığın ve benim algıladığım kadarıyla sana laser baskı yapabilen bir cihaz gerekiyor.
kullanan kişilerin yazdıklarına da dikkat etmeni tavsiye ederim.
konu benim tavsiyeme gelince sana konica minolta'nın başlangıç seviyesinde ve de senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılabilecek bir cihaz olan c220 serisi bir makine. sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim baskı yapamayacağın kağıt türü yok. baskı kalitesi seni fazlasıyla memnun eder. maliyetide diğer muadili cihazlardan düşük. bir takım tonerle yapabileceğin renkli baskı sayısı 26.000 (%5 yoğunlukla) siyah baskı sayısıda 29.000. ilgilenirsen yardımcı olabilecek arkadaşlarımızda olacaktır.
iyi çalışmalar dilerim.

DREAM JET

🌱Yeni Üye🌱
Cam , polyester ve tüm türevlerine baskı yapmaksa asıl amacınız kullanıcı ismimle aynı olan makinayı tavsiye ederim. Teknik servis konusunda kurumsal bir firmadır.

plotink

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bizimkartus.com
Prova baskı için RGB basan bir makine uygun olacaktır

Uzun yıllardır profosyonel olarak dijital baskı teknolojileri konusunda çalışıyorum. Benim tavsiyem Konica minolta Pro 65HC olur. Toner teknolojisi ile RGB baskı yapabilen tek makinedir. Fiyat olarak pahalıdır. Ancak, gerçek renk ve ekran + çıktı uygunluğu açısından bakıldığında %98 başarı oranı vardır. Daha hesaplı bir model gerekiyorsa yine Konicanın 8650 model printerını tavsiye ederim. Bu model reklam ajanslarında yoğun olarak kullanılmaktadır.

Son düzenleme: