hımm.kullanan birine sormak istedğim, makinenin performansı,baskı kalitesi,saate kaç m2 basabildiği,ne zaman nasıl hatalar yaptığı(baskıda yani)
boya maliyeti,eski olmasına rağmen mutoh yani sağlam bi makine olduğu bide
kafa ömürleri takriben ne kadar olduğu,çünkü kafa yapısı piezzoy muş.vutek
teknolojisi nasıl birşey olduğunu gb gb... şeyler sormak isterdim atamec..
bide bi ayrıntı.atamec.makine 3 sene boyunca iyi bi çalışmış.türkiye genelinde bir firmanın bütün araç kaplamalarını baskını yapmış.sanırım 2 adet kafası da değişmiş.
bunu yanında orginal boyası pahalı olduğu için piyasa malı boya kullanılımış.
ve en kötüsü makine 3 sene sonunda hayli bi para kazandırdıktan sonra kapatılmış.şu anda makine 2 veya 2,5 senedir kapalı.hiç çalışmamış.bu durumda sence atamec kafaların hali ne olmuştur.bide makanik olarak uzun süre çalışmazsa bi problem olurmu.bide makinede farklı bi açılıp kapatma sistemi varmış.servide sorduğumda makine kendini düzgün kapatmışsa kafalara birşey olmaz dediler.ilginç geldi.aslında diyeceksinki ne soruyon git çalıştır. ama öyle değil işte.adam al götür servise çalıştır baktır diyor...
servisde para istiyor tabii.
benim amacımda aslında çin makinesi almamak.o dandik makinelere büyük paralar bağlamamak.sonuçta mutoh ölüsü bile para.makine kafaları iyiyse 1 sene bassa yine parasını çıkarır ve baskıcı köşelrerinde bizde sürtmez işimizi kendi içimizde bitiririz diye düşünüyorum.
bu konuda ne düşünüyorsun atamec sabırsızlıkla bekliyorum.
herkeze iyi çalışmalar.