Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Boyama > Galibiyet

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Yine güzel bir boyama şekerim, ellerine kollarına sağlıkta çocukçaza yazık olmuş. :D:D :kiss1:

Benim tek gözüme batan ikisininde ten renginin aynı olması, biri bir tık daha farklı olsaydı daha net belli olurdu gibime geldi.:angel:

Haa bu arada ben kimmiyim..
Neyse sen biliyorsun zaten. :D:D:rofl:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine güzel bir boyama şekerim, ellerine kollarına sağlıkta çocukçaza yazık olmuş. :D:D :kiss1:

Benim tek gözüme batan ikisininde ten renginin aynı olması, biri bir tık daha farklı olsaydı daha net belli olurdu gibime geldi.:angel:

Haa bu arada ben kimmiyim..
Neyse sen biliyorsun zaten. :D:D:rofl:

Way bi kedi yakaladım sonunda :D sakin sakin dolanan sessiz sedasız bakıp kaçan :D
Kaçak hoş geldin özlettin valla fena çıkarıcam acısını kabine alalım sizi :D:D:D

Teşekkür ederim kuzu yerimde saydığımı söyleyenler var ama :D:D
Atılım bekliyorlar bakalım atabilirsek adımı senide bekliyorum açılışa :D:D:D

Renkler konusuna gelince farklı olması için biraz uğraştım ama başarılı oladaım anlaşılan :D bir dahakine artık :D:D

Buralarda ol fena yaparım yoksa :kiss1::kiss1::kiss1:

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Way bi kedi yakaladım sonunda :D sakin sakin dolanan sessiz sedasız bakıp kaçan :D
Kaçak hoş geldin özlettin valla fena çıkarıcam acısını kabine alalım sizi :D:D:D

Teşekkür ederim kuzu yerimde saydığımı söyleyenler var ama :D:D
Atılım bekliyorlar bakalım atabilirsek adımı senide bekliyorum açılışa :D:D:D

Renkler konusuna gelince farklı olması için biraz uğraştım ama başarılı oladaım anlaşılan :D bir dahakine artık :D:D

Buralarda ol fena yaparım yoksa :kiss1::kiss1::kiss1:

Farkettirmeden aranıza sızayım dedim ama buralarda olmadığım süre içerisinde senden birşey kaçmayacağını unutmuşum sanırım. :D:D

Sen atılımı yapta kurdeleyi ben kesicem şekerim. :D:D

Yaparsın biliyorum o yüzden buralardayım. :kiss1:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nerdesin bea :D:D:D
Hastane kadrosuna aldılar mı seni sonunda creed :D:D

Valla alın artık hadi yeter bu kaa cimrilik dök incilerini :D

Dökücem yakında şu haftayı atlatalım nasipse haftaya serbest çalışmalardan eklerim..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Artık free, grup, cümbür cemaat ne varsa at valla kök saldım creed :D

Eklediğim çalışma bana ait değil ama yine de boyama adına harika bir çalışma...Sonlara doğru bunlara kasmaya çalışıyordum ama yarım kalan çok çalışma oldu..Sen de biliyorsun ki bir an önce bitsin diye gözlerimiz patlıyor :)

7h9s2.jpg

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Eklediğim çalışma bana ait değil ama yine de boyama adına harika bir çalışma...Sonlara doğru bunlara kasmaya çalışıyordum ama yarım kalan çok çalışma oldu..Sen de biliyorsun ki bir an önce bitsin diye gözlerimiz patlıyor :)

7h9s2.jpg

Off! çok başarılı bir boyama bu nefismiş, yavrucum ben buraya gelene kadar nalları dikerim kesin :D:D:D

Ama senden ümitliyim :wink:
Vakit alıyor evet, ara verince de çok uzuyor ama bekletme fazla at çalışmaları ne varsa :smile:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Belki konuyla pek alakalı olmayabilir ama bir fikir verebilir düşüncesiyle eklemek istedim ...